Decizia luata de Meghan Markle si Harry care a avut un impact puternic asupra casniciei dintre William si Kate

1
De Maria Constantin
3 nov. 2023

Mariajul printului William cu Kate Middleton a fost influentat de decizia luata de Harry si Meghan Markle de a renunta la indatoririle regale, a spus o sursa din cadrul casei regale.

Dupa ce ducele si ducesa de Sussex s-au retras din casa regala in 2020 si s-au mutat in California, printul si printesa de Wales au fost nevoiti sa se implice mai mult in angajamentele regale, relateaza Page Six.

„Printul William si Kate sunt foarte suparati pe Meghan si Harry ca i-au lasat sa faca munca la care ei au renuntat cand s-au mutat in State. Munca suplimentara pe care le-au lasat-o este imensa”, a declarat o sursa citata de Closer.

Aceasta a spus ca William si Kate au fost nevoiti sa-si asume „si mai multa raspundere” dupa decizia ducilor de Sussex de a renunta la indatoririle regale.

„A avut un impact urias asupra casnciei si vietii familiei lor. Uneori ei simt ca cedeaza sub presiunea neincetata”, a spus ea.

„Cu tot mai putin timp petrecut acasa si nevoiti sa stea mai mult plecati, ei se simt constant pusi pe directii diferite si insista ca nu s-ar fi intamplat asa ceva daca Harry si Meghan nu ar fi renuntat la indatoririle lor regale”, a adaugat persoana respectiva.

Cand se vor impaca Harry si Meghan cu familia regala britanica

Dezvaluirea survine dupa ce un expert PR a spus ca ducii de Sussex sunt „gelosi” pe avantajul de care se bucura William si Kate de a depune o cerere de marca in SUA, care le-ar deschide portile care America in cazul s-ar decide sa se mute acolo, potrivit The Mirror.

Mostenitorul tronului Marii Britanii ar fi depus o cerere la Oficiul de Brevete si Marci din SUA pe 12 mai pentru marca comerciala „Fundatia Regala a Printului si Printesei de Wales”.

In vreme ce Harry si Meghan au o retea puternica si eficienta de prieteni celebri, nu exista niciun substitut pentru statutul de membru al familiei regale care le va aduce lui William si Kate acces la celebritati de top pe care Meghan si Harry ar fi invidiosi, a afirmat expertul citat, Andy Barr.

Foto: Getty Images.