Cand se vor impaca Harry si Meghan cu familia regala britanica

1
De Maria Constantin
28 sept. 2023

Relatia dintre ducii de Sussex si casa regala britanica este greu de refacut, insa nimic nu-i imposibil. Expertii in monarhia britanica estimeaza cat timp va dura pana cand se va face pace intre cele doua tabere.

Pana acum, relatia dintre William si Harry, si implicit si cea dintre sotiile lor, a ramas in faza unui blocaj. Pe de o parte, Printul si Printesa de Wales sunt suparati pentru dezvaluirile si acuzatiile pe care Harry si Meghan le-au facut in presa. Pe de alta parte, Harry a spus la inceputul acestui an ca a simtit ca mingea e in terenul lui William si al tatalui sau in ce priveste impacarea.

Se pare, insa, ca Harry si Meghan au decis sa-si schimbe abordarea si au incercat sa restabileasca legatura cu William, Kate si alti membri ai familiei regale. Chiar si asa, un expert in monarhie crede ca va fi nevoie de ani si ani pentru refacerea unitatii care a fost distrusa, scrie Marie Claire.

„O parte din ceea ce Harry si Meghan au spus, in special despre Kate, a fost atat de personal, incat va dura multi ani pentru a vindeca rana care a fost facuta”, a spus Duncan Larcombe pentru New! magazine.

Printul Harry si Meghan Markle au primit ultimatum de la Netflix. Se pare ca acestia nu ar fi suficient de „productivi”

„Va fi nevoie de mai mult decat de niste scuze pentru a repara relatiile”, a adaugat acesta. Scuze care, reaminteste publicatia citata, nu se intrevad, poate pentru ca ducii de Sussex nu se simt vinovati, iar printii de Wales considera la fel despre ei.

„Ruptura e la fel de adanca acum ca intotdeauna, iar relatia dintre frati e absolut groaznica”, a spus expertul regal Richard Fitzwilliams pentru Daily Express.

Dezvaluirile pe care Harry si Meghan le-au facut despre Kate au inclus si momentul in care Printesa de Wales ar fi facut-o pe Meghan sa planga inaintea nuntii sale din cauza unei neintelegeri asupra rochiei de mireasa, dar si o cearta intre ele care a izbucnit cand Meghan a pus starea lui Kate pe seama „creierului de bebelus”, la vremea aceea printesa fiind proaspata mamica.

Foto: Instagram/The Royal Family; Instagram/Misan Harriman