Cuplurile din familia regala – cat de compatibile sunt, in functie de semnul zodiacal

1
De Maria Constantin
19 mai 2023

Un studiu astrologic arata cat de compatibile sunt cuplurile din familia regala a Marii Britanii.

Familia regala britanica este una dintre cele mai mediatizate din lume. Fiecare aparitie publica e intens analizata si discutata, insa cea mai dezbatuta latura a vietii de la curtea regala este, cu siguranta, ceea ce se petrece dincolo de usile Palatului Buckingham, mai precis relatiile dintre memhrii casei regale, noteaza Marie Claire.

Astrologii de la Psychic World au realizat un studiu asupra zodiilor cuplurilor din familia regala pentru a afla care sunt cele mai compatibile perechi din monarhia britanica. Iata rezultatele:

Regele Charles (Scorpion) si Camilla, Regina Consoarta (Rac) – 94% compatibilitate
Regele Charles (Scorpion) si Printesa Diana (Rac) – 94% compatibilitate
Printul William (Scorpion) si Kate Middleton (Capricorn) – 83% compatibilitate
Printesa Beatrice (Leu) si Edoardo Mapelli Mozzi (Scorpion) – 58% compatibilitate
Printul Edward (Pesti) si Sophie Rhys-Jones (Varsator) – 45% compatibilitate
Printesa Eugenie (Berbec) si Jack Brooksbank (Taur) – 38% compatibilitate
Printesa Anne (Leu) si Timothy Laurence (Pesti) – 38% compatibilitate
Printul Harry (Fecioara) si Meghan Markle (Leu) – 35% compatibilitate
Regina Elisabeta (Taur) si Printul Philip (Gemeni) – 33% compatibilitate

Asadar, cuplul care conduce casa regala si Marea Britanie, precum si perechea aflata pe urmatoarea pozitie pe linia de succesiune la tron, William – Kate, au cele mai mari rate de compatibilitate astrologica.

Marie Claire a selectat analiza astrologilor despre regele britanic si fiii sai, William si Harry.

Regele Charles (Scorpion) si Camilla (Rac)

Charles al III-lea se afla in fruntea topului. Cu doua casnicii la activ, cea cu Diana Spencer, respectiv cu Camilla Parker Bowles, Charles si sotia lui au atins acelasi grad de compatibilitate – 94%. Ambele sale consoarte s-au nascut sub semnul zodiacal al Racului, care se potriveste bine cu cel al regelui, Scorpion.

„Cu doua dintre cele mai puternice semne ale horoscopului, pasionalul Scorpion Charles se potriveste cu emotia si intuitia puternice ale Camillei si Dianei”, explica astrologii de la Psychic World.

„Racii si Scorpionii sunt spirite inrudite, iar Regele Charles este un Leu in crestere, ceea ce ii da o minte puternica si un simt al directiei, iar acest lucru a contrastat mult cu semnul in crestere al Sagetatorului. Firea libera si capacitatea Dianei de a-si asuma riscuri nu s-au imbinat cu trasaturile mai putin flexibile ale Scorpionului lui Charles, creand o lupta intre traditie si modernitate”, arata autorii studiului.

„Familia regala britanica este in pragul colapsului”, e de parere un expert regal

Expertii au analizat si compatibilitatea astrologica dintre Charles si Camilla: „Charles si Camilla s-au potrivit repede dupa ce s-au cunoscut, asa cum Scorpionii si Racii o fac adesea. Faptul ca e Scorpion i-a dat lui Charles o vointa puternica, l-a facut capabil sa infrunte dificultatile vietii, iar Racii sunt foarte rabdatori, atribut necesar pentru regele si regina consoarta ai Marii Britanii. Retinerea lui Charles si a Camillei de a se deschide si de a face front comun este perfect echilibrata de capacitatea Racului (Camilla) de a emana energie pozitiva.”

„Sensibilitatea semnelor lor de apa curge in armonie, iar ele sunt atrase unul de celalalt intr-un mod care pare sortit. Scorpionul si Racul se inteleg atat de bine, incat pot avea o intreaga conversatie fara a rosti un cuvant.”

Printul William (Rac) si Kate Middleton (Capricorn)

Un alt cuplu regal cu o compatibilitate ridicata, foarte apropiata de cea a perechii Charles – Camilla.

„Ca si mama sa, Printul William este un adevarat Rac, iar mariajul sau cu Kate, Capricorn, dovedeste inca o data ca extremele se atrag”, arata astrologii. „Racul si Capricornul se situeaza pe pozitii diametral contrare in cercul zodiacal, cu trasaturi opuse. Desi zodiile sunt opuse, elementele apa si pamant sunt o pereche celesta care reprezinta o mare determinare si un respect mutual”, scriu expertii citati.

„Legaturile karmice dintre William si Kate isi aduna fortele ca un vis. Mai rezervat si mai traditionalist, William a fost imediat atras de firea increzatoare a lui Kate, o femeie cu picioarele pe pamant. Ceva despre acest duo astrologic le-a spus instantaneu ca trebuie sa fie impreuna. Kate ii ofera siguranta si stabilitate sensibilului William, iar ambele zodii sunt foarte loiale. Racii si Capricornii sunt si foarte familisti, dar capabili sa vada imaginea de ansamblu, fiind dispusi sa faca sacrificii pentru indatoririle lor regale”, au adaugat astrologii.

Printul Harry (Fecioara) si Meghan Markle (Leu)

Harry si Meghan nu s-au situat pe o pozitie inalta, compatibilitatea dintre Fecioara si Leu fiind doar de 35%.

„Desi nu este niciun dubiu ca Harry si Meghan sunt foarte uniti, semnele lor astrologice au o compatibilitate mai mica decat cea a altor perechi regale. Leii sunt pasionali si infocati, in timp ce Fecioarele sunt mai calme”, explica cei de la Psychic World.

„De obicei, Leii si Fecioarele nu gasesc un teren comun, intrucat partea extrovertita si dominanta a Leului o poate surprinde pe Fecioara timida. Cu toate acestea, o mare parte din harta nativa a lui Harry consta din semne de pamant, scotandu-i in evidenta natura puternica si dorinta de a nu fi constrans, unindu-se puternic cu spiritul liber al lui Meghan”, arata analiza.

„Harry a explicat ca a fost atras din prima clipa de Meghan intrucat ii amintea mult de mama lui, Printesa Diana, care a fost Rac. Meghan este si ea foarte sentimentala si atasata de relatie ca Diana, gratie ascendentului sau in Rac, asa ca Harry a ales-o probabil pentru firea ei energica si grijulie. Meghan e sensibila, vibranta si mereu acolo, in timp ce Harry este foarte concentrat si inteligent”, mentioneaza expertii.

Foto: Instagram/@theroyalfamily