Charles Spencer, fratele Printesei Diana, isi face griji pentru sanatatea lui Kate Middleton

1
De Georgiana Dorobantu
19 mart. 2024

Charles Spencer, fratele Printesei Diana, a vorbit despre teoriile conspiratiei cu privire la Kate Middleton si starea ei de sanatate dupa operatia abdominala planificata pe care aceasta a suferit-o in luna ianuarie.

„Imi fac griji despre ce s-a intamplat cu adevarat”, a spus Spencer, in varsta de 59 de ani, intr-un interviu pentru emisiunea Sunday a postului BBC.

Kate Middleton, care este sotia nepotului lui Spencer, Printul William, a fost subiectul multor zvonuri online din momentul in care a luat o pauza de la indatoririle regale in luna ianuarie.

Dupa ce Kate a fost observata intr-o fotografie surprinsa la inceputul acestei luni, userii de pe internet au inceput sa faca speculatii, spunand ca fotografia a fost photoshopata.

Apoi, cand a publicat o fotografie cu ea si cei trei copii ai sai cu ocazia Zilei Mamei in Marea Britanie, realizata de Printul William, zvonurile despre starea Printesei de Wales s-au intetit. Ea apare alaturi de cei trei copii – Printul George, de 10 ani, Printesa Charlotte, de opt ani, si Printul Louis, de cinci ani – intr-o imagine ce pare prelucrata.

Kate a recunoscut ulterior ca ea a editat imaginea. Palatul Kensington a declarat initial dupa operatia suferita de printesa ca aceasta nu va aparea public pana dupa Paste. Publicul si-a aratat ingrijorarea cu privire la starea sa de sanatate.

John Oliver, gazda unei emisiunii populare in Marea Britanie, a glumit ca Printesa poate ca „a murit” si Palatul incearca sa musamalizeze.

Charles Spencer a comparat nivelul actual de „conspiratii online” cu „intruziunea din partea presei” care a aparut dupa moartea surorii sale, Diana. Fosta sotie a Printului Charles avea 36 de ani cand a decedat in urma unui accident de masina, in august 1997, dupa ce masina in care se afla alaturi de iubitul ei, Dodi Fayed, a fost urmarita de paparazzi si a intrat intr-un stalp, in tunelul Pont de l’Alma din Paris.

„Cred ca era mai periculos atunci”, a spus Spencer.

„Daca ma uit in urma, la anul 1997 si moartea Dianei, cred ca a fost atat de socant, circumstantele mortii sale au fost atat de socante, incat a facut ca industria care sustine paparazzii sa ia in considerare cu mai multa grija ce ar putea si ce nu ar putea sa faca. Nu pentru ca ar avea judecata morala, ci pentru ca era inacceptabil pentru public”, a mai spus Spencer.

Nici Palatul Kensington, care ii reprezinta pe Printul si Printesa de Wales, nici Kate nu au vorbit public despre teoriile legate de starea ei. Cu toate acestea, specialistii in monarhie sustin ca sotia Printului William se va adresa publicului si va face clarificari despre sanatatea sa cand va reveni la indatoririle publice dupa data de 31 martie, potrivit Page Six.

„Imi imaginez ca Printesa ar putea vorbi despre recuperarea ei la intalnirile cu publicul”, a declarat o sursa regala pentru Sunday Times, adaugand ca ea si Printul William sunt „cel mai deschisi” atunci cand interactioneaza cu persoane din public, la evenimentele la care participa.

„Daca o va face, atunci cred ca asa o va face”, a declarat un apropiat al cuplului, spunand ca cei doi vor vorbi despre asta „cand se simt pregatiti”.

Foto: depositphotos.com