Cum s-au cunoscut de fapt Printul William si Kate Middleton. Povestea lor de dragoste este inspirationala

1

Au parte de o relatie de basm si, ca in orice poveste, acum au de confruntat si situatii dificile. Cei doi soti regali reusesc sa invinga cu brio orice provocare, in numele iubirii.

Kate Middleton trece prin clipe dificile din cauza diagnosticului de cancer, dar dragostea familiei ii da putere. Relatia cu Printul William, cu care a sarbatorit recent 13 ani de casnicie, si cei trei copiii, printul George, printesa Charlotte si printul Louis, sunt motivatia sa in aceste momente greu de dus.

Dar cum a inceput idila dintre o fata obisnuita din Marea Britanie si viitorul rege al tarii?

Cum s-au intalnit Printul William si Kate Middleton, de fapt

Povestea oficiala spune ca s-au intalnit cand erau amandoi studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, in timpul primului lor an acolo, in septembrie 2001.

De fapt, cred ca m-am inrosit cand te-am intalnit si am cam fugit, eram intimidata. A durat ceva timp pana ne-am cunoscut oficial, dar am devenit prieteni foarte apropiati inca de la inceput”, i-a spus Kate lui William, ani mai tarziu, in interviul de logodna.

La St Andrews am fost prieteni mai intai mai mult de un an si de atunci a inceput sa infloreasca o legatura intre noi. Pur si simplu am petrecut mai mult timp unul cu celalalt, am ras, ne-am distrat mult si ne-am dat seama ca avem aceleasi interese”, a completat printul William.

Cu toate acestea, este posibil ca ei sa se fi cunoscut cu cativa ani mai devreme. In 2013, corespondentul regal Katie Nicholls a scris in cartea sa Kate: The Future Queen ca Will si Kate s-au cunoscut de fapt inainte de facultate.

„Pana acum, intotdeauna s-a crezut ca William si Kate s-au intalnit prima data la St. Andrews. De fapt, ei s-au cunoscut cu cativa ani inainte, in vara anului 1999, cand Kate era la Marlborough si petrecea timp cu «Glossy Posse».” („The Glossy Posse” erau prietenii lui William si Harry.)

Nicholl scrie, de asemenea, ca printesa Kate le-a spus atunci prietenilor ca l-a intalnit pe William o data sau de doua ori.

Se pare ca interesul romantic al lui William pentru Kate a fost starnit in timpul unei prezentari de moda caritabile din martie 2002, in al doilea semestru al lor la St. Andrews, cand William i-a soptit prietenului sau Fergus: „Uau, Fergus, Kate e sexy!”. La acea vreme, Kate avea o legatura cu un student din anul al patrulea pe nume Rupert Finch.

In al doilea an la St. Andrews, Kate si William s-au mutat impreuna, locuind la numarul 13A Hope Street, impreuna cu doi dintre prietenii lor.

S-au casatorit la 10 ani distanta de primele intalniri, pe 29 aprilie 2011

S-au logodit la 20 octombrie 2010 in timpul unei vacante in Kenya. Kate Middleton a primit inelul de logodna care i-a apartinut Dianei, Printesa de Wales — un inel din aur alb de 18 carate cu un safir mare, oval, inconjurat de 14 diamante.

Intr-un interviu acordat lui Tom Bradby de la ITV, cei doi au dezvaluit detalii despre vacanta romantica in Kenya.

Este locul in care tatal meu ne-a dus pe mine si pe fratele meu la scurt timp dupa ce mama noastra a murit. Si cand am decis unde ar fi cel mai bine sa o cer pe Catherine in casatorie, nu m-am putut gandi la un loc mai potrivit decat Kenya pentru a ma pune in genunchi”, a precizat William la momentul respectiv, potrivit OK! Magazine.

De asemenea, el a impartasit ca a purtat inelul, realizat de bijutierul regal Garrard, intr-un rucsac timp de trei saptamani inainte de a pune intrebarea.

„Stiam ca daca inelul disparea, as fi avut multe probleme. Am asteptat mult timp, o ora sau doua, pentru a face poza asta perfecta”, a glumit el.

Povestea lor de dragoste este recreata in ultimul sezon al serialului The Crown; serialul imagineaza un moment in care o tanara Kate o intalneste pe Printesa Diana (lucru care nu s-a intamplat niciodata) si speculeaza ca mama lui Kate, Carole Middleton a pus la cale relatia lor in spatele scenei.

Foto: Instagram/princeandprincessofwales