Printii George, Charlotte si Louis invata reguli noi pentru a-si ajuta mama sa se faca bine

1
De Maria Constantin
9 mai 2024

Printesa de Wales a renuntat temporar la indatoririle regale in perioada in care urmeaza chimioterapia. Acum copiii ei trebuie sa se adapteze la noua realitate din familia lor si au contributia lor, constienta sau nu, la lupta mamei lor pentru a se insanatosi.

Este o perioada grea pentru familia printilor de Wales. Dupa ce a aflat ca are cancer, Kate Middleton a renuntat la toate activitatile in cadrul familiei regale si a inceput tratamentul, in timp ce printul William o sprijina cu tot ce e nevoie si se implica mai mult in cresterea copiilor.

„Diagnosticul a venit, desigur, ca un urias soc”, a spus printesa in varsta de 42 de ani in declaratia video despre sanatatea sa in care a explicat cum ea si William fac tot posibilul pentru a procesa si controla situatia in privat, de dragul familiei lor tinere, relateaza Marie Claire.

„Asa cum va imaginati, acest lucru a durat. Am avut nevoie de timp pentru a ma recupera dupa operatia importanta ca sa incep tratamentul. Dar, mai important, ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, lui Charlotte si Louis intr-un mod care sa fie potrivit pentru ei si sa-i reasiguram ca voi fi bine”, a mai spus printesa.

„Se straduiesc din rasputeri sa se asigure ca ea se simte confortabil”

Printul George, printesa Charlotte si printul Louis au devenit parte integranta din sistemul de sprijin pe care se bazeaza mama lor, cautand tot timpul sa o ajute sa se simta bine si sa se recupereze, scrie publicatia citata.

„Se straduiesc din rasputeri sa se asigure ca ea se simte confortabil”, a spus o sursa pentru OK! Magazine. „Casa lor este plina cu florile preferate ale lui Kate, paturi si perne confortabile si gustarile ei preferate. Familia e incredibil de fericita ca o are din nou acasa la Adelaide Cottage”, a spus aceasta.

Problema pe care Charlotte si Louis o vor infrunta in viitor: Kate si William vor sa-i pregateasca

Saptamana aceasta, cei trei copii au invatat si noile reguli din casa pentru a-i face viata mai usoara mamei lor pe perioada tratamentului.

„Ei urmeaza cateva reguli noi, de exemplu sa faca curat dupa ce mananca sau sa-si faca singuri ceva usor de mancare, dar si sa se asigure ca se spala pe maini des, intrucat Kate nu trebuie sa fie expusa la microbi in perioada in care face chimioterapie”, a explicat sursa mentionata.

„George, care mereu a fost mai intelept decat o arata varsta, a fost cu adevarat un model, in special pentru Charlotte. Iar ei ii place sa-l instruiasca pe Louis”, a mai spus sursa.

Deocamdata, nu se stie cand isi va relua indatoririle publice printesa de Wales. Anuntul socant despre diagnosticul printesei a survenit la doar o luna dupa ce socrul ei, regele Charles al III-lea, a fost si el diagnosticat cu cancer.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales