Problema pe care Charlotte si Louis o vor infrunta in viitor: Kate si William vor sa-i pregateasca

1
De Maria Constantin
24 apr. 2024

Printii de Wales vor sa se asigure ca Charlotte si Louis isi vor gasi o cale in viata care sa li se potriveasca.

Linia de succesiune la tronul Marii Britanii a fost intotdeauna un subiect important de discutii dupa moartea regretatei regine Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea a fost incoronat oficial anul trecut, in luna mai, iar multe voci au facut speculatii despre viitorul Printului William si al succesorului sau la tron, printul George.

Potrivit unui scriitor specializat in problemele monarhiei, printul si printesa de Wales i-au explicat deja lui George ca intr-o zi el va deveni rege si ca viata lui va fi diferita de cea a fratilor sai.

Potrivit expertilor, George va creste inevitabil diferit de Charlotte si printul Louis, iar William si Kate sunt foarte constienti de acest aspect si nu vor ca fratii mai mici sa se simta dati la o parte si folositi pe post de „rezerve”, scrie Marie Claire.

„William si Kate sunt foarte constienti de problemele unei rezerve regale”

Printul Harry a vorbit despre acest lucru in volumul sau biografic si a notat ca isi face griji ca Charlotte si Louis sa nu aiba cumva parte de aceeasi experienta pe care a trait-o el, insa potrivit expertei in casa regala britanica Jennie Bond, William si Kate fac tot ce le sta in putinta pentru a evita astfel de probleme in viitor.

Printul William si Kate Middleton revin discret la datoriile regale dupa anuntarea diagnosticului de cancer al printesei de Wales. Primul mesaj public

Chiar daca George se va pregati pentru a deveni rege, iar Charlotte si Louis vor urma alte drumuri in viata, printii de Wales se ocupa de pe acum ca acestia sa-si gaseasca implinirea in viata.

„William si Kate sunt foarte constienti de problemele unei rezerve regale. Au aratat deja ca au o atitudine diferita si moderna de a creste copii regali si sunt convinsa ca vor face tot ce este posibil sa-i faca pe Charlotte si Louis sa se simta cu totul speciali, iubiti si pretuiti, la fel cum este George”, a spus ea pentru The Mirror.

Potrivit acesteia, William si Kate vor ca toti cei trei copii sa simta ca aduc o contributie insemnata in familia regala si ca pot trai o viata implinita, indiferent de locul lor pe linia de succesiune la tron.

Conform unei surse din casa regala, William face acum tot posibilul pentru a pastra echilibrul intre responsabilitatile sale si concentrarea pe sanatatea sotiei sale dupa ce Kate a fost diagnosticata cu cancer.

Anuntul socant despre diagnosticul printesei a survenit la doar o luna dupa ce socrul ei, regele Charles al III-lea, a fost si el diagnosticat cu cancer.

Instagram/The Prince and Princess of Wales