William si Kate isi pregatesc copiii pentru un moment crucial din viitor

1
De Maria Constantin
7 mart. 2024

Printul si printesa de Wales sunt devotati cresterii celor trei copii. Foarte atenti la educatia acestora, ei se concentreaza acum pe un moment crucial din viitorul celor trei frati.

William si Kate sunt unele dintre cele mai importante personaje ale familiei regale britanice. Insa cei trei copii, printul George, printesa Charlotte si printul Louis, vor primi un rol mai insemnat anul acesta, o etapa care face parte din procesul lor de pregatire pentru misiunile regale pe care le vor avea de indeplinit.

Printul si printesa de Wales au cautat tot timpul ca George, Charlotte si Louis sa aiba o copilarie cat mai normala cu putinta si pentru asta s-au mutat si la Castelul Windsor. Iar potrivit unor surse, ei au asteptat pana recent pentru a-i spune lui George ca intr-o zi el va fi rege, scrie Marie Claire.

De curand, William si Kate Middleton si-au schimbat abordarea, in special in privinta printului George, avand grija sa-l pregateasca pentru viitor si pentru a se asigura ca acesta nu se va teme sa preia coroana, oricand se va intampla acest eveniment.

„William incearca sa normalizeze acest lucru”, a spus Robert Hardman, autorul volumului „The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy”, pentru People. El a adaugat ca acum printii de Wales se gandesc tot mai mult la acest proces, ceea ce inainte nu faceau.

Ce fel de tata este printul William dupa parerea expertilor

„Cu George, exista un sentiment ca prioritatea este ca el si fratii sai nu sa nu fie feriti de asta, ca nu este ceva infricosator, ca este ceva ce ei inteleg si va face parte din viata lor”, a continuat expertul.

„Exista convingerea ca acest lucru trebuie facut cat mai discret si cat mai normal – daca se poate numi normal – si cat mai placut cu putinta. Este esential pentru amandoi, William si Catherine”, a adaugat Hardman.

Printul George, in varsta de 10 ani, este al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, William, si bunicul sau, regele Charles.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales