Ce fel de tata este printul William dupa parerea expertilor

1
De Maria Constantin
14 feb. 2024

Printesa de Wales a suferit o interventie chirurgicala abdominala in luna ianuarie, astfel ca William a trebuit sa se ocupe mai mult de cresterea celor trei copii. Si se descurca foarte bine, sunt de parere expertii.

Operatia abdominala pe care a suportat-o in ianuarie printesa Catherine a avut succes, dar Palatul Kensington nu a dat detalii cu privire la motivele acestei interventii. Se stie doar ca printesa in varsta de 42 de ani isi va continua recuperarea la domiciliu si nu isi va putea indeplini angajamentele regale cel putin pana de Pasti.

„(Printesa de Wales) spera ca publicul va intelege dorinta sa de a mentine cat mai multa normalitate pentru copiii ei; si dorinta sa ca informatiile ei medicale personale sa ramana private”, a transmis Palatul Kensington, precizand ca va oferi actualizari cu privire la starea de sanatate a printesei doar atunci cand vor exista informatii noi importante care sa fie impartasite opiniei publice.

William a vizitat-o pe Kate cat a fost internata, insa cei trei copii nu au fost vazuti venind sau plecand de la spital.

Dupa internarea sotiei sale, printul William a preluat sarcinile legate de cresterea celor trei copii ai cuplului – printii George si Louis si printesa Charlotte. In saptamanile pe care Kate le-a petrecut in spital, dar si dupa ce aceasta s-a intors acasa, printul de Wales a renuntat la indatoririle sale regale si si-a concentrat toata atentia asupra copiilor, scrie Marie Claire.

Pentru succesorul la tron in varsta de 41 de ani nu a fost, insa, o misiune prea grea, considera expertii. De fapt, potrivit surselor, el se descurca foarte bine in ce priveste cresterea copiilor, pentru ca s-a implicat si pana acum in acest proces si este un tata indemanatic si priceput, spun acestia.

Kate Middleton a fost externata din spital, dupa 13 zile de la operatia abdominala. Printesa se va recupera acasa timp de cateva luni

„El asteapta de obicei la poarta scolii si la evenimentele scolare si e foarte indemanatic ca tata, asa ca sa se ocupe de asta cat timp Kate este indisponibila nu l-a deranjat deloc. Ei fac deseori astfel de lucruri impreuna si e foarte sigur pe el cand are grija de copii”, a spus o sursa citata de Hello!.

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Logodna lor a fost anuntata in noiembrie 2010. Nunta lor a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram – @dukeandduchessofcambridge