Kate Middleton a fost externata din spital, dupa 13 zile de la operatia abdominala. Printesa se va recupera acasa timp de cateva luni

1
De Georgiana Dorobantu
30 ian. 2024

Printesa de Wales a fost externata din spital dupa 13 zile. Kate s-a intors la locuinta din cadrul domeniului Windsor, unde va incepe un lung proces de recuperare in urma operatiei abdominale suferite, potrivit The Tlegraph.

Sotia printului William, care s-a internat pe 16 ianuarie la spitalul London Clinic pentru o operatie programata, a revenit acasa si face „progrese bune”, anunta purtatorii de cuvant ai Familiei Regale.

„Printesa de Wales a revenit acasa, la Windsor, pentru a continua recuperarea in urma operatiei. Face progrese bune. Printul si Printesa de Wales vor sa multumeasca intregii echipe din cadrul The London Clinic, in special asistentelor dedicate, pentru ingrijirea pe care au oferit-o. Familia Wales este recunoscatoare pentru urarile de bine pe care le-au primit din intreaga lume”, a declarat un purtator de cuvant al Palatului Kensington.

Viata de dinainte de a fi Printesa: Un video cu Kate Middleton la 20 de ani a devenit viral pe TikTok, dupa ziua ei de nastere

Kate Middleton se va recupera in continuare acasa si va reveni la indatoririle publice numai dupa ce medicii ii vor da acordul.

Printul William isi va relua curand indatoririle publice, dupa ce Printesa se va instala comod acasa, a declarat o sursa pentru publicatia citata.

William a fost in vizita la sotia sa pe durata cat a fost internata in spital, insa cei trei copii ai cuplului nu au fost vazuti venind sau plecand de la spital in toata aceasta perioada.

11 lectii de frumusete pe care le-am invatat de la printesa Kate Middleton de-a lungul anilor

La randul sau, Regele Charles a vizitat-o pe Kate vineri, chiar inainte ca el insusi sa fie internat in spital pentru o procedura pentru prostata marita.

Familia s-a concentrat sa mentina o viata pe cat posibil normala pentru Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, cat timp mama lor se afla intr-un proces lung de recuperare in urma interventiei chirurgicale.

Kate nu va avea nicio aparitie publica inainte de Paste, au dezvaluit surse din palat, iar doua turnee in strainatate au fost anulate pentru Printul si Printesa de Wales.

Palatul Kensington a anuntat miercurea trecuta vestea ca Printesa Kate a fost operata, iar 90 de minute mai tarziu Palatul Buckingham a confirmat faptul ca Regele Charles va fi internat la randul sau pentru un tratament pentru prostata marita.

Kate Middleton poarta in repetate randuri acest blazer chic de la Zara, care inca e in stoc

La acea vreme, oficialii au anuntat ca printesa „se simte bine” dupa operatie, refuzand insa sa faca alte comentarii cu privire la starea ei de sanatate.

„Printesa de Wales apreciaza interesul pe care aceasta declaratie il va genera. Ea spera ca publicul va intelege dorinta sa de a mentine atat cat este posibil o stare de normalitate pentru copiii ei; si isi doreste ca informatiile personale medicale despre starea sa sa ramana private. Printesa de Wales doreste sa ceara scuze tuturor celor afectati de faptul ca trebuie sa amane unele angajamente. Asteapta cu nerabdare sa isi reia activitate, cat mai curand posibil”, a declarat pe 17 ianuarie un purtator de cuvant al cuplului.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales