Viata de dinainte de a fi Printesa: Un video cu Kate Middleton la 20 de ani a devenit viral pe TikTok, dupa ziua ei de nastere

1
De Georgiana Dorobantu
12 ian. 2024

Uneori uitam ca si membrii familiei regale au fost tineri si dezlantuiti la un moment dat. Iar Kate Middleton, actuala Printesa de Wales si viitoarea Regina a Marii Britanii nu face exceptie.

Un video postat pe TikTok, care include numeroase fotografii cu Kate in perioada de dinainte de a intra in familia regala, a devenit viral odata cu ziua ei de nastere. Printesa este surprinsa la diferite petreceri la care a participat in jurul varstei de 20 de ani, iar in unele dintre imagini apare si Printul William.

Desi a fost publicat initial pe 30 martie 2023, pe contul @jusst_tiktokss creat de un fan, video-ul a inceput sa fie vizualizat masiv odata cu ziua de nastere a Printesei de Wales, care a implinit 42 de ani pe 9 ianuarie.

11 lectii de frumusete pe care le-am invatat de la printesa Kate Middleton de-a lungul anilor

In fundal se aude o versiune a melodiei “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” a trupei ABBA, iar postarea, insotita de textul „Kate Middleton inainte de familia regala (multe petreceri cu Printul William)”, include un montaj de fotografii care o arata pe Catherine distrandu-se la petreceri, dansand si razand, in perioada de dinainte de a fi membra a familiei regale.

Postarea a acumulat in cateva zile peste 4,5 milioane de vizualizari si 279 de mii de aprecieri

In imaginile incluse in reel o putem observa pe Kate in diferite ipostaze din viata sa de dinainte de a fi printesa. Sunt adaugate fotografii in care se afla pe bancheta din spate a unei masini, poarta o tinuta cu paiete, danseaza cu William intr-un club sau se indreapta catre o petrecere caritabila alaturi de sora sa, Pippa. In ultima imagine Kate este surprinsa purtand o tinuta casual, cu cizme Ugg, iesind dintr-un magazin in timp ce vorbeste la telefon.

@jusst_tiktokss #katemiddleton#princewilliam #williamkate#foryou#viral#fyp#viral#party#2000s#vibes#aesthetic#fyp#foryou ♬ gimme gimme gimme – .

Fanii Printesei si ai cuplului regal au adaugat numeroase comentarii pline de admiratie.

Kate Middleton spune ca practica un tip de antrenament pe care Printul William il considera socant

„Traiau cele mai frumoase zile din vietile lor. La fel ca noi toti de aici, in timpul facultatii”, a comentat un user.

Kate si Printul William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrew din Scotia si au format un cuplu timp de aproape un deceniu, inainte de a se logodi in Kenya, in 2010. Ei s-au casatorit in aprilie 2011.

Potrivit lui Kate, a durat ceva timp pana au ajuns sa se cunoasca, in mare parte din cauza faptului ca ea era foarte timida.

Nu este primul video cu Catherine si William care devine viral pe TikTok. In luna noiembrie a anului trecut, un admirator al cuplului a publicat un reel care include unele momente de tandrete intre cei doi. Intr-unl dintre clipuri cuplul se afla la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, care a avut loc la Londra in mai 2022. In alta filmare, printul ii pune mana pe spate sotiei lui, in timp ce merg pe covorul rosu.

Foto: depositphotos.com