Printul William nu poarta verigheta dintr-un motiv foarte simplu

1
De Maria Constantin
17 feb. 2024

Printul de Wales este un familist convins si isi iubeste nespus sotia. Cu toate acestea, el nu a fost vazut purtand verigheta.

William a fost foarte ocupat in ultimele saptamani dupa ce sotia sa, Kate, a suferit o operatie chirurgicala abdominala, iar tatal lui, regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer.

Printul de 41 de ani a preluat indatoririle de familie, ocupandu-se de cei trei copii, dar cu toate acestea a gasit timp, saptamana trecuta, pentru a participa la Castelul Windsor, in numele regelui Charles, la o ceremonie in onoarea a 50 de persoane.

Un detaliu a iesit, insa, in evidenta: el nu purta verigheta. Putine persoane au observat acest lucru si mai putine au observat ca de fapt William nu a purtat niciodata inelul, scrie Marie Claire.

„Nu-i plac bijuteriile. N-a purtat niciodata una”

Motivul este simplu: printul nu vrea sa poarte verigheta. „Nu-i plac bijuteriile. N-a purtat niciodata una. A decis ca nu vrea sa poarte vreuna acum. Este o chestiune care tine de preferinta personala”, a spus o sursa din cadrul Palatului Buckingham.

Ce fel de tata este printul William dupa parerea expertilor

William nu e singurul membru al casei regale britanice care nu poarta verigheta. Regretatul sau bunic, printul consort Philip, avea si el acelasi obicei de a nu purta inelul.

In schimb, printul Harry poarta o verigheta simpla din platina la mana stanga, creata de Cleave and Company, aceeasi casa care a creat si inelul de logodna pe care el i l-a daruit lui Meghan Markle.

Spre deosebire de sotul ei, Kate Middleton nu a fost vazuta niciodata fara inelul albastru de 12 carate din safir de Ceylon care i-a apartinut printesei Diana si pe care William i l-a daruit.

Al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, printul William a cunoscut-o pe Kate Middleton in 2001. Ei si-au anuntat logodna in noiembrie 2010. Nunta lor a avut loc pe 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales