Kate Middleton a vorbit despre rivalitatea dintre copiii ei: „Va fi interesant de vazut cum evolueaza”

1
De Maria Constantin
21 sept. 2023

Printesa de Wales a vorbit despre modul in care cei trei copii ai sai isi dezvolta spiritul competitiv.

Printul William si Kate Middleton au vorbit deseori despre viata lor privata, iar recent le-au povestit fanilor despre momentele amuzante pe care le petrec cu copiii lor, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Micutul Louis a fost in centrul atentiei in ultimul an cu aparitiile lui adorabile. In schimb, se spune ca Charlotte are o fire indrazneata, usor insolenta, iar George pare ca se pregateste deja pentru viitorul sau rol, cel de rege.

Printul si printesa de Wales ii incurajeaza pe George, Charlotte si Louis sa faca diverse sporturi, iar competitivitatea acestora a devenit tot mai ascutita. Printesa Anne a vorbit recent despre acest subiect, scrie Marie Claire.

William si Kate i s-au alaturat jucatorului englez de rugby Mike Tindall pentru un episod din podcastul sau, „The Good, The Bad and The Rugby”. Mike, care s-a casatorit in 2011 cu nepoata regretatei regine Elisabeta a II-a, a avut-o alaturi si pe soacra sa, Printesa Anne.

In timpul episodului special, membrii familiei regale au vorbit despre importanta sportului, precum si despre spiritul competitiv, iar Mike i-a comparat pe William si Kate cu personajul Monica din „Friends”.

Familia lui Kate Middleton i-a oferit Printului William „tot ce i-a lipsit in copilarie”, spune un expert regal

Kate i-a raspuns: „Nu sunt chiar asa de competitiva, nu stiu de unde a aparut asta!”, a negat ea.

Cu toate acestea, ea a subliniat ca nu a reusit niciodata sa termine un meci de tenis cu sotul ei, fiindca „devine o provocare mentala intre noi doi”.

Intrebata daca cei trei printi mici au spirit competitiv, Printesa Anne a raspuns repede: „Doar putin, as sugera!”.

Kate a adaugat: „Ceea ce e interesant este ca au evident temperamente foarte diferite. Si pe masura ce cresc incearca diferite sporturi – este clar ca inca sunt mici – va fi interesant de vazut cum cresc si se dezvolta.”

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales