Blake Lively si-a cerut scuze pentru ca a glumit pe seama lui Kate Middleton: „Ma simt ingrozitor”

1
De Georgiana Dorobantu
26 mart. 2024

Blake Lively si-a cerut scuze pentru ca a facut o gluma pe seama imaginii editate de Kate Middleton, cu cateva zile inainte ca aceasta sa anunte ca are cancer.

Actrita in varsta de 36 de ani si-a lansat noua gama de bauturi alcoolice pe 13 martie si a facut cu aceasta ocazie aluzie la controversa cu privire la fotografia editata cu Printesa de Wales si cei trei copii ai acesteia.

„Sunt incantata sa distribui o fotografie pe care tocmai am facut-o azi, pentru a anunta noile 4 sortimente @bettybuzz & @bettybooze! Acum stiti de ce am fost disparuta in misiune”, a scris Blake in postarea de pe retelele de socializare, care a fost ulterior stearsa. Postarea includea o imagine cu Blake, editata in mod intentionat gresit.

Foto: Instagram/Blake Lively

Dupa ce Printesa de Wales si-a anuntat diagnosticul de cancer vineri, Lively a scris pe Instagram: „Sunt sigura ca nimanui nu-i pasa azi, dar trebuie sa recunosc asta. Am facut o postare prosteasca leagata de isteria despre ‘esecul in Photoshop’, iar acea postare ma face sa ma simt ingrozitor azi”.

Kate Middleton a dezvaluit ca are cancer. Printesa de Wales face „chimioterapie preventiva”

„Imi pare rau. Trimit iubire si urari de bine tuturor, intotdeauna”, a spus actrita.

Fanii i-au spus lui Lively ca ar trebui „sa-i fie rusine” si au acuzat-o de ipocrizie, pentru ca ea a tinut secret numele si sexele copiilor sai, in timp ce o ironozeaza pe Kate pentru ca isi doreste intimitate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Blake Lively (@blakelively)

Blake a fost numai una dintre numeroasele vedete care au facut glume pe seama faptului ca Printesa de Wales nu a mai aparut public din decembrie anul trecut.

Kim Kardashian a fost criticata de fani pentru ca a scris pe Instagram „am plecat sa o gasesc pe Kate”, cu doar cateva zile inainte ca Printesa de Wales sa anunte faptul ca se lupta cu cancerul. Kim, in varsta de 43 de ani, a distribuit o fotografie in care apare stand langa masina sa.

Postarea a fost criticata aspru in sectiunea de comentarii, dupa ce Kate a dezvaluit ca sufera de cancer.

Gestul special pe care William l-a facut intr-o aparitie publica, dovada ca se gandeste mereu la Kate

„Ar trebui sa stergi asta!”, a scris un user. „Kate Middleton are cancer, Kim. Face tratament pentru cancer”, a adaugat o alta persoana.

„As sterge asta si mi-as cere scuze. Kate are cancer”, a mai adaugat cineva.

In ciuda criticilor, Kim Kardashian nu a stres postarea de pe Instagram si nu si-a cerut scuze, potrivit Daily Mail.

Intr-un mesaj video emotionant, filmat miercuri, 20 martie, la Castelul Windsor, Catherine a declarat ca diagnosticul a fost un „soc urias” dupa „cateva luni incredibil de grele”.

Investigatii la spitalul in care a fost operata Kate Middleton. Un angajat a incercat sa-i acceseze dosarul medical

„William si cu mine am facut tot ce ne sta in putinta pentru a procesa si gestiona acest lucru in mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a declarat ea. „Ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, Charlotte si Louis intr-un mod potrivit pentru ei si sa-i asiguram ca voi fi bine”, a continuat Printesa. Ea a mai spus ca familia sa are acum nevoie de „un pic de timp, spatiu si intimitate”.

„Asa cum le-am spus si lor, sunt bine si devin mai puternica pe zi ce trece, concentrandu-ma pe lucrurile care ma vor ajuta sa ma vindec; in mintea mea, corpul meu si sufletul meu. Sa il am pe William langa mine este o mare sursa de confort si liniste. Asa cum sunt si dragostea, sustinerea si bunatatea care mi-au fost aratate de multi dintre voi. Inseamna foarte mult pentru amandoi”, a declarat Kate.

Foto: depositphotos.com; YouTube/The Prince and Princess of Wales