Gestul special pe care William l-a facut intr-o aparitie publica, dovada ca se gandeste mereu la Kate

1
De Maria Constantin
23 mart. 2024

Printul si printesa de Wales s-au aflat in centrul atentiei in ultima perioada, dupa controversa fotografiei editate in care Kate aparea alaturi de copiii ei.

Anul acesta, Catherine a fost nevoita sa renunte la indatoririle sale publice pentru a se concentra pe recuperarea dupa operatia abdominala pe care a suportat-o. Ea isi va relua activitatea dupa Pasti.

In acest timp, printul William a facut si el o pauza in faza initiala de recuperare a sotiei sale pentru a fi alaturi de familie si a se ocupa de copii, reluandu-si activitatea in februarie.

In timp ce participa la evenimentele publice in lipsa sotiei sale, William a mentionat-o de mai multe ori, relateaza Marie Claire.

Saptamana trecuta, cand a fost prezent la deschiderea unui centru pe tineri, el i-a multumit printr-o referire indirecta, spunandu-i unui grup de copii cu care decora prajituri: „Sotia mea e artista la asa ceva.”

A fost un gest tandru din partea printului, o dovada ca se gandeste permanent la Kate si ca relatia lor e mai stransa ca oricand intr-o perioada marcata de incercari pentru ei.

Printul William si Kate Middleton s-au aflat in centrul atentiei in ultima saptamana dupa controversa provocata de o fotografie distribuita recent. Imaginea cu printesa de Wales alaturi de cei trei copii – printul George, printesa Charlotte si printesa Louis – a fost postata pe 10 martie pe contul ei de Instagram pentru a marca Ziua Mamei, dar si pentru a pune capat speculatiilor pe seama sanatatii sale.

La scurt timp dupa difuzarea imaginii, mai multe agentii foto importante care au preluat-o si distribuit-o au anuntat ca au decis sa o stearga din flux pentru ca fusese modificata. A doua zi, Kate a transmis un comunicat prin care anunta ca regreta situatia, explicand ca, asemenea multor fotografi amatori, ea experimenteaza uneori editarea foto. „La fel ca multi fotografi amatori, si eu fac ocazional experimente cu editarea. Vreau sa imi prezint scuzele pentru orice confuzie creata de fotografia de familie pe care am publicat-o ieri. Sper ca toti cei care au celebrat aceasta zi au avut ieri o Zi a Mamei fericita”, a scris ea.

Investigatii la spitalul in care a fost operata Kate Middleton. Un angajat a incercat sa-i acceseze dosarul medical

Agentiile de presa au anuntat insa ca vor revizui toate materialele transmise de Palatul Kensington.

Controversa provocata de fotografia editata survine intr-o perioada in care Printesa Kate nu a mai avut aparitii publice dupa operatia abdominala din luna ianuarie.

Ea a fost internata in spital pana la 29 ianuarie, cand s-a intors la resedinta familiei, unde isi continua recuperarea. Kate a fost fotografiata pe 4 martie, intr-o masina condusa de mama sa, Carole Middleton. Aceasta a fost prima data cand ea a fost vazuta dupa operatie.

Foto: Getty Images