Zvonurile spun ca Printul Harry ar fi primit telefoane de la Kate Middleton, care il ruga sa se impace cu William: Care e adevarul?

1
De Maria Constantin
24 aug. 2023

Presa britanica a relatat ca ducesa l-a sunat de mai multe ori pe printul Harry pentru a-l ruga sa se impace cu fratele sau.

Inca dinainte ca Harry sa ia decizia de a renunta la indatoririle sale regale, in 2020, au aparut speculatii ca acesta nu avea o relatie buna cu fratele sau, Printul William, fapt pe care l-a confirmat in volumul biografic „Spare”, dezvaluind ca legatura lor a fost afectata de neintelegeri profunde.

Harry a sustinut ca a existat si o altercatie fizica intre ei si a dezvaluit ca nu a mai vorbit cu William de la lansarea volumului.

Potrivit unei surse, Kate Middleton a actionat in culise pentru reconcilierea celor doi frati. Presa britanica a sustinut ca printesa de Wales l-a sunat noaptea pe Harry pentru a-l convinge sa se impace cu fratele sau.

„Kate a tinut legatura cu Harry pentru a-i spune sa tina fruntea sus si sa nu-si faca prea multe griji in legatura cu aceste esecuri repetate. Ii pare foarte rau pentru el… Sa-l vada trecand prin toate aceste nereusite este foarte dificil de urmarit si ii frange inima – mai ales ca procesul lui s-a judecat atat de aproape de casa lor”, a adaugat sursa.

Totusi, experta in monarhie Kinsey Schofield contrazice aceasta relatare, noteaza Marie Claire. Ea a spus intr-un interviu pentru Fox News ca a fost informata de sursele sale de la Palatul Buckingham ca afirmatiile sunt false si ca ducesa nu ar actiona niciodata fara stiinta lui William.

„Contactele mele de la Palatul Kensington mi-au spus ca aceasta poveste nu contine niciun adevar. Printesa de Wales nu il suna noaptea pe printul Harry. O mare parte din nefericirea lui William in ce-l priveste pe Harry vine din faptul ca Harry si Meghan au discutat atat de deschis despre Catherine la Oprah si in ‘Spare’. Catherine ii respecta foarte mult sentimentele lui William si n-ar actiona prin spatele lui ca sa faca ceva”, a precizat Schofield.

„William si Catherine nu primesc informatii periodice despre Harry si Meghan, prin urmare Kate nu ar fi la curent cu nicio problema cu care se confrunta Harry pentru a-l sfatui sa tina fruntea sus”, a mai spus aceasta.

Foto: Getty Images.