Printul Harry nu discuta cu Kate Middleton fara acordul lui Meghan. Afirmatiile despre un dialog secret sunt false, spune un expert

1
De Maria Constantin
31 aug. 2023

Este imposibil ca Harry sa vorbeasca cu cumnata lui fara stirea lui Meghan Markle ca sa se impace cu William, spune o experta in monarhie.

Kinsey Schofield a respins recent informatiile publicate in The Mirror potrivit carora Kate Middleton (41 de ani) il sustine in secret pe Harry (38 de ani) si il suna noaptea tarziu fara ca William sa stie pentru a discuta despre impacarea dintre ei.

Relatia dintre ducele si ducesa de Sussex si printul si printesa de Wales este tensionata de mai multi ani, mai ales de cand Harry si Meghan au renuntat la indatoririle lor de membri ai casei regale britanice, in 2020.

Schofield a revenit in podcast-ul ei, „To Di For Daily”, asupra presupuselor telefoane pe care Kate i le-ar fi dat lui Harry pentru a media impacarea cu William, spunand ca Harry incearca sa ramana pe pozitia de sfidare la adresa familiei regale, relateaza Page Six.

„Personal nu cred ca Harry ar vorbi cu Catherine in privat fara acordul lui Meghan”, a spus ea.

Ea a spus ca William (41 de ani) si Middleton sunt prea concentrati pe „obiectivele lor” ca sa-si faca griji pentru Harry si Meghan si au ales sa se distanteze.

„O parte semnificativa din nefericirea lui William in ce-l priveste pe Harry provine din faptul ca Harry si Meghan au vorbit atat de deschis despre Catherine la Oprah si in ‘Spare'”, a spus Schofield pentru Fox News, referindu-se la volumul biografic pe care ducele de Sussex l-a lansat.

„Catherine este foarte respectuoasa fata de sentimentele printului William si nu ar actiona pe la spatele lui”, a spus experta.

Precizarile ei survin dupa ce o sursa a spus pentru OK! Magazine ca Middleton nu va putea sa o ierte niciodata pe Meghan Markle pentru „pierderile” pe care aceasta le-a provocat vorbind despre familia regala intr-un interviu exploziv cu Oprah Winfrey in 2021.

„Nu si-au cerut niciodata scuze pentru minciunile lor”

“Kate a tras o linie adanca in nisip – nu se va razgandi in privinta acestora. Nu si-au cerut niciodata scuze pentru minciunile lor. Dar e si mai greu pentru William, fiindca Harry e fratele sau. Toata aceasta situatie este oribila”, a sustinut sursa.

„Mereu a fost aceasta competitie intre noi, ciudat. Cred ca chiar ii place sa joace acest rol, de-a mostenitorul si rezerva”, i-a spus Harry lui Michael Strahan, la „Good Morning America”, in timp ce isi promova cartea, in luna ianuarie – una dintre declaratiile care au distrus relatia cu fratele si cumnata lui.

Regele Charles vrea sa-i vada de ziua lui pe copiii lui Harry

In aceste conditii, Kinsey Schofield este convinsa ca acum nu exista vreo cale de impacare intre cele doua tabere si ca afirmatiile despre un dialog secret intre Harry si Kate sunt false.

„Contactele mele de la Palatul Kensington mi-au spus ca aceasta poveste nu contine niciun dram de adevar. Printesa de Wales nu il suna noaptea pe printul Harry”, a precizat Schofield pentru Fox News.

„William si Catherine nu primesc informatii periodice despre Harry si Meghan, prin urmare Kate nu ar fi la curent cu nicio problema cu care se confrunta Harry pentru a-l sfatui sa tina fruntea sus”, a mai spus aceasta.

Foto: depositphotos.com; Instagram/The Prince and Princess of Wales