Regele Charles vrea sa-i vada de ziua lui pe copiii lui Harry

1
De Maria Constantin
28 aug. 2023

Suveranul Marii Britanii isi doreste mult sa-si vada pentru prima oara nepotii de peste Ocean la aniversarea sa din luna noiembrie, potrivit unui expert regal.

„Charles i-ar vrea pe copiii lui Harry si Meghan aici. Daca Harry si Meghan vor sa se foloseasca de o scuza, e decizia lor”, a spus biografa si experta in monarhie Angela Levin pentru The Sun.

Cuplul care locuieste in California ar trebui sa participe la aniversarea regelui, a spus Levin, adaugand ca nu vede de ce Meghan Markle nu ar fi invitata, relateaza Page Six.

Tensiunile din casa regala britanica au crescut din cauza conflictului dintre membrii familiei si Printul Harry si Meghan Markle, iar din aceasta cauza Archie si Lilibet, copiii ducilor de Sussex, inca nu si-au intalnit bunicul.

Nu se stie inca daca in prezent se ia in calcul o intalnire intre ducii de Sussex si familia regala, mai ales ca Markle nu a fost prezenta la ceremonia de incoronare a regelui, in luna mai. Harry a venit singur, iar vizita lui s-a limitat la doar 23 de ore, facandu-i pe multi sa se intrebe de ce s-a mai obosit sa vina.

A fost prima oara cand Harry si-a intalnit tatal dupa lansarea biografiei sale explozive, „Spare”, in decembrie.

La ceremonie, Harry a fost „retrogradat” in aranjamentul oficial, primind loc pe al treilea rand, intre sotul Printesei Eugenie, Jack Brooksbank, si verisoara fostei regine Elisabeta a II-a, Printesa Alexadra.

Regele Charles a stabilit o intalnire de impacare cu Printul Harry – Meghan Markle nu va participa

Ducele si ducesa de Sussex nu au fost invitati la un eveniment restrans de comemorare a unui an de la moartea reginei, programat la Castelul Balmoral pe 8 septembrie, desi a doua zi cei doi se vor afla in Europa pentru Jocurile Invictus.

Cuplul „exilat” in Statele Unite va calatori la Düsseldorf, in Germania, la doar 24 de ore dupa reuniunea familiei regale de la Balmoral, dar o sursa a spus pentru Sun ca cei doi nu au fost anuntati despre acest eveniment.

Calatoria pe care Harry si Meghan o vor face in Germania va fi prima lor aparitie impreuna in Europa de la funeraliile Elisabetei a II-a, pe 19 septembrie 2022.

Foto: Instagram/The Royal Family; Instagram/Misan Harriman