Regele Charles a stabilit o intalnire de impacare cu Printul Harry – Meghan Markle nu va participa

1
De Teodora Tirca
23 aug. 2023

Regele isi doreste sa faca pace cu fiul sau si a luat decizia de a avea o discutie fata in fata cu el. Sa fie acesta primul pas catre impacarea cu ducii de Sussex?

Regele Charles si Printul Harry organizeaza „o discutie de pace” dupa lansarea cartii Ducelui de Sussex, Spare, care l-a suparat initial pe Charles.

Instrainarea familiei regale ar putea fi reparata o data pentru totdeauna, mai ales ca programul celor doi coincide in saptamanile urmatoare. Harry se va intoarce in Europa pentru Jocurile Invictus de luna viitoare, care vor avea loc in Germania. Potrivit surselor, el va calatori inapoi la casa sa din Montecito, California, prin Londra. In acelasi timp, familia regala se intoarce de la Balmoral inapoi in capitala Londrei, intersectandu-si astfel drumul cu Harry.

Regele va fi la Londra pentru o scurta perioada de timp inainte de a incepe calatoria sa reprogramata in Franta, care urmeaza sa aiba loc pe 20 septembrie. Avand aceasta oportunitate de a se intalni in Marea Britanie, exista tot mai multe speculatii ca ar putea avea timp, in sfarsit, sa discute despre relatia lor.

O sursa din interior a declarat pentru OK! Magazine ca personalul regal este disponibil pentru a planifica intalnirea. Cu toate acestea, Meghan Markle cel mai probabil nu va participa, potrivit unei surse apropiate familiei regale.

Sursa a mai declarat: „Regele Charles urmeaza sa se intoarca la Londra de la Balmoral la mijlocul lunii septembrie, ceea ce coincide cu sfarsitul calatoriei lui Harry la Düsseldorf, la Jocurile Invictus.

„Regele are o vizita oficiala reprogramata in Franta, insa are cateva zile libere la Londra pentru a se intalni cu fiul sau. Personalul incearca sa ajusteze detaliile chiar in timp ce avem aceasta conversatie.”

Desi presupusa intalnire poate fi prima ocazie cu care Harry si tatal sau in varsta de 74 de ani se asaza la o discutie ca de la inima la inima, nu va fi neaparat prima data cand se vad de cand Harry a lansat cartea sa scandaloasa de memorii. El a participat la Incoronarea Regelui in luna mai fara sotia si cei doi copii ai sai, Archie si Lilibet, dar a zburat rapid inapoi in America odata ce ceremonia s-a incheiat, ceea ce nu a lasat timp pentru o conversatie fata in fata cu Charles.

Palatul nu a comentat inca.

Foto: Foto: Instagram/Sussex Royal; Instagram/The Royal Family