Lectia emotionanta de viata pe care Printul Harry vrea sa le-o transmita copiilor sai

1
De Maria Constantin
29 apr. 2022

Ducele de Sussex a vorbit intr-un interviu despre cat de mult s-a schimbat viata lui de cand este tatal a doi copii si despre ce vrea sa le transmita acestora.

Dupa o perioada relativ linistita, Ducele de Sussex a revenit in prim-plan saptamana trecuta, cand a participat la Jocurile Invictus, unde s-a remarcat sarutand-o pe Meghan Markle pe scena si evocand-o intr-un interviu pe mama sa, Printesa Diana. Harry a marturisit ca ii simte prezenta mai mult ca oricand si a vorbit si despre „haosul” din viata sa ca tata a doi copii mici, scrie Marie Claire.

Motivul pentru care Printul Harry si Meghan ar putea lipsi de la slujba in memoria Printului Philip

Intr-un nou interviu pentru People, Harry a vorbit despre experienta lui de parinte si despre lectiile pe care le ofera lui Archie, care va implini trei ani in luna mai, si fiicei sale, Lilibet Diana, in varsta de zece luni.

Mai exact, el a vorbit despre stagiul militar de zece luni, in cursul caruia a fost mobilizat de doua ori pe front in Afganistan.

„Le voi spune ca sunt recunoscator pentru fiecare experienta pe care am avut-o cu si fara uniforma. Ca am invatat sa fiu in slujba altora. Ca a-ti gasi scopul in viata este una dintre cele mai imbucuratoare experiente. Si ca munca facuta cu tot sufletul iti aduce si mari satisfactii”, a marturisit Ducele de Sussex.

Printul Harry a anuntat familia regala ca isi scrie memoriile, dar nu are nevoie de aprobare

Ducele de Sussex a adaugat ca si-a dorit sa paraseasca armata inainte de a-si cladi o familie. „Sa fiu tata mi-a adaugat cu siguranta un alt nivel emotional. Cand eram in armata mi-am promis ca voi pleca inainte de a avea o sotie si copii, fiindca nu-mi pot imagina suferinta de a fi departe atat de mult timp in timpul mobilizarii, riscul de a fi ranit si realitatea ca viata familiei mele ar putea fi schimbata pentru totdeauna daca asta s-ar intampla”, a marturisit el.

Harry face rareori dezvaluiri despre familia sa, noteaza publicatia citata. De obicei, Ducele si Ducesa de Sussex prefera sa pastreze discretia asupra acestui subiect, insa uneori ofera dezvaluiri neasteptate despre viata de familie, asa cum a facut-o Harry cand a dezvaluit cat de neastamparat este Archie.

Foto: Getty Images