Gestul secret pe care Meghan Markle il foloseste pentru a-i atrage atentia lui Harry cand sunt in public

1
De Maria Constantin
17 sept. 2023

Ducii de Sussex au un mod subtil de comunicare. Un expert in limbajul corporal le-a analizat comportamentul in public si a observat cateva detalii interesante.

Printul Harry si Meghan Markle au avut prima aparitie publica din luna mai incoace. Ultima oara cand au fost vazuti impreuna la un eveniment oficial a fost cu trei luni in urma, la New York, la o ceremonie de acordare a unor premii. Meghan a fost onorata atunci pentru actiunile ei caritabile, insa la plecare masina lor a fost urmarita de paparazzi, iar cuplul a emis a doua zi un comunicat in care acuzau comportamentul periculos al fotografilor.

Harry si Meghan au participat la deschiderea Jocurilor Invictus, care au loc anul acesta in Germania

Harry si Meghan au ajuns in Germania pentru deschiderea Jocurilor Invictus, iar ducele a facut mai intai o escala in Marea Britanie, scrie Marie Claire.

Evenimentul sportiv anual a fost fondat de Harry si este rezervat militarilor raniti si bolnavi ai tarilor participante. Potrivit informatiilor publicate de presa, cuplul participa de-a lungul unei saptamani la mai multe momente ale acestei competitii.

Expertul in limbaj corporal Darren Stanton a vorbit despre gestul secret pe care Meghan il foloseste cu sotul ei pentru a-i atrage discret atentia cand ei se afla in public.

„Cand ii vedem pe Meghan si Harry impreuna, vedem un contact vizual prelungit, mainile stranse, contact fizic – toate semnele unei legaturi autentice si ale unui raport profund intre ei”, a spus Stanton.

Meghan Markle, acuzata ca a „trucat” interviurile pentru podcastul sau, Archetypes, care a fost anulat recent de Spotify

„Pe cat de protector este Harry cu Meghan, o vedem pe Meghan actionand ca o sursa de siguranta pentru Harry. Ea va fi de multe ori vazuta punandu-si mana pe spatele lui atunci cand sunt impreuna – un gest reconfortant si o miscare pe care o face pentru a-i arata lui Harry sprijinul ei. Au tendinta de a avea semne secrete intre ei pentru a semnala anumite actiuni”, a continuat acesta.

„Primul semn este ca Meghan isi pune mana la spranceana daca vrea sa transmita ceva anume. Daca Harry vorbeste, cand Meghan face asta, pozitia piciorului lui se va schimba, aratand ca se indeparteaza de discutie si se misca intr-o alta directie. Principalul semn dintre cei doi este o anumita provire pe care Meghan i-o ofera cand ea doreste sa-i arate sprijinul si sa verifice cum se simte Harry”, a mai spus expertul.

Foto: Instagram/Invictus Games Foundation