Modelul „Meghan Markle si Printul Harry”: de ce functioneaza atat de bine casnicia lor, in ciuda scandalurilor din familie?

rochia de mireasa a lui Meghan Markle
1
De Teodora Tirca
7 aug. 2023

Desi viata lui s-a schimbat de 360 de grade, printul Harry este fericit pe un alt continent cu sotia lui, Meghan Markle. Care sunt secretele succesului lor?

In ciuda provocarilor, Meghan Markle si Printul Harry sunt „foarte fericiti impreuna” in California.

In timp ce ducele si ducesa de Sussex s-au confruntat cu esecuri de cand s-au retras din familia regala si au incercat sa-si faca un nume la Hollywood, o sursa din interiorul familiei spune pentru publicatia People: „Pareau cu adevarat fericiti impreuna. Harry pare sa imbratiseze viata pe care o are cu Meghan. Si stie ca este foarte diferita decat ceea ce a avut inainte, desigur.”

„Meghan pare sa conduca gospodaria si sa fie cea care ia decizii, dar asta nu inseamna ca il domina sau ca il sfideaza. Este doar o dinamica ce functioneaza pentru ei si poate una de care el avea nevoie dupa toate lucrurile prin care a trecut”, adauga sursa.

In timp ce Printul Harry si Meghan au fost vazuti atat impreuna, cat si individual, la restaurante, pe plaja sau la pietele locale din Montecito, ei isi petrec viata in intimitate, in mare parte. Lucreaza dintr-un birou comun de pe proprietatea lor de 14,65 milioane de dolari, care include o gradina de legume, cotete de gaini, sala de fitness si loc de joaca.

„Nu sunt interesati sa fie in centrul atentiei. Prefera grupurile mici de oameni, acasa la un karaoke, ceva de genul acesta”, a declarat o sursa pentru People.

Cuplul primeste in mod regulat pizza la pachet de la Bettina (un loc preferat de celebritati precum Ellen DeGeneres si Catherine Reitman), iar sursa a mai dezvaluit ca Printul Harry „este un tip care prefera bere, friptura si cartofi”.

Au trecut trei ani de cand Printul Harry, in varsta de 38 de ani, si Meghan, care a implinit vineri 42 de ani, au anuntat ca se retrag din rolurile lor de membri ai familiei regale si s-au mutat in statul ei natal, California. Cuplul a subliniat ca schimbarea a fost necesara pentru bunastarea lor mentala, dar „nu a existat neaparat un plan concret” – dupa cum a dezvaluit o sursa pentru People atunci cand au parasit Marea Britanie.

Viata regala „nu a fost o lume pe care si-au dorit-o pentru familia lor”, mai spune sursa, iar alegerile lor reflecta acest lucru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meghan & Harry (@the_tig_mm)

Intre timp, Meghan si Harry au semnat contracte mari cu Netflix si Spotify in 2020, rezultand o serie Netflix ce a depasit recorduri si un podcast de succes, pe langa cartea de memorii a ducelui de Sussex – care a fost de asemenea o reusita. Cu toate acestea, au anuntat in iunie ca „au convenit de comun acord sa se desparta” de Spotify, unde operau in baza unui contract de 20 de milioane de dolari, iar Wall Street Journal a declarat recent ca proiectul realizat de cuplu „a fost un esec”.

Desi Meghan a devenit faimoasa gratie rolului ei din seria Suits, in care a jucat din 2011 pana in 2018, inainte de a se casatori cu Printul Harry, o sursa spune ca cei doi tind „sa nu asculte sfaturile expertilor cu experienta” atunci cand vine vorba despre proiectele lor.

„Meghan este foarte desteapta, dar a fost implicata doar intr-o parte foarte mica a industriei atunci cand a jucat in Suits”, a adaugat un insider de la Hollywood.

Acasa, Ducele si Ducesa de Sussex se concentreaza asupra celor doi copii ai lor: Printul Archie si Printesa Lilibet. „Sunt foarte uniti cand vine vorba despre valorile familiei si despre cum sa-si creasca copiii. Amandoi sunt parinti grozavi”, a adaugat sursa. „Copiii lor sunt lumea lor”.

„Obiectivul” cuplului, spune sursa, este ca printul Archie, 4 ani, si printesa Lili, 2 ani, sa „aiba o viata normala cat mai mult posibil”.

Sursa a mai spus ca Archie si Lili ies des afara la joaca si petrec timp cu parintii lor la plaja sau la plimbari. Cresterea copiilor este „foarte mult bazata pe joaca. Au mai multe zone de joaca, inclusiv o sala de alpinism pe proprietatea lor”.

Foto: Getty Images.