Meghan Markle, acuzata ca a „trucat” interviurile pentru podcastul sau, Archetypes, care a fost anulat recent de Spotify

1
De Georgiana Dorobantu
21 iun. 2023

Meghan Markle a fost acuzata ca a „trucat” cateva dintre interviurile pentru podcastul Archetypes, gazduit de Spotify. Surse din industrie sustin ca angajatii ducesei au luat interviurile invitatilor, iar vocea lui Meghan a fost adaugata ulterior, in ultimele episoade.

Acuzatiile vin la numai cateva zile dupa ce s-a aflat ca intelegerea de 20 de milioane de dolari dintre Ducii de Sussex si Spotify a fost anulata in urma unei „decizii mutuale”, sustine Podnews, publicatie specializata in podcasturi.

Potrivit site-ului citat de Mail Online, „multiple surse” au dezvaluit ca „unele dintre interviuri au fost realizate de membri ai staff-ului, iar intrebarile adresate de Meghan au fost adaugate ulterior”. Insa Podnews nu specifica episoadele la care a fost folosita aceasta metoda.

Unele dintre interviuri au fost realizate de angajatii lui Meghan Markle, iar vocea ei a fost adaugata ulterior

Podcastul de 12 episoade al lui Meghan include o serie de interviuri cu celebritati, printre care Mariah Carey, Serena Williams sau Mindy Kaling, aceasta din urma publicand la acea vreme o fotografie in timp ce este intervievata de Ducesa de Sussex.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Page Six (@pagesix)

Cu toate acestea, desi Meghan a luat interviuri unor invitati faimosi, nu este pentru prima data cand apar indoieli cu privire la implicarea sa in procesul de realizare a interviurilor cu alte persoane care au fost invitate in podcastul Archetypes.

Printul Harry era sa faca infarct cand a vazut-o prima oara pe Meghan Markle: „Era frumoasa de picai”

In luna august a anului trecut, jurnalista Allison Yarrow, care a fost invitata sa acorde un interviu, a dezvaluit ca nu a vorbit direct cu Meghan, ci cu un membru al companiei de productie detinuta de Ducesa si sotul sau, Printul Harry.

Allison a dezvaluit intr-o postare pe social media, la scurt timp dupa inregistrarea interviului, ca discutia a avut loc cu producatoarea audio Farrah Safarfi, careia i-a multumit si pe care a numit-o „o interviatoare excelenta”.

Spotify a anuntat decizia de a nu reinnoi podcastul lui Meghan Markle pentru un al doilea sezon

Saptamana trecuta, Spotify si compania de productie audio a ducilor de Sussex, Archewell Audio, au publicat o declaratie comuna in care au anuntat decizia de a nu reinnoi podcastul lui Meghan pentru un al doilea sezon. Reprezentatii celor doua parti au spus ca decizia a venit in urma unui acord mutual.

„Suntem mandri de seria pe care am realizat-o impreuna”, se arata in declaratia comuna.

Meghan si Harry au semnat intelegerea de 20 de milioane de dolari cu Spotify la sfarsitul anului 2020, dar surse din interiorul platformei de streaming audio sustin ca ducii nu au atins pragul de productivitate necesar pentru a primi intreaga suma, relateaza Wall Street Journal.

Ce a scris Meghan Markle pe blogul ei despre „Printesa Kate”, cu doi ani inainte sa-l cunoasca pe Harry

„Echipa din spatele Archetypes este mandra de podcastul creat la Spotify. Meghan continua sa realizeze continut pentru audienta Archetypes pe o alta platforma”, a declarat un reprezentant al agentiei de talente WME, cu care Ducesa a semnat recent un contract.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meghan Markle (@meghan_update)

Insa la numai o zi dupa ce a aparut vestea ca Archetypes a fost eliminat de pe Spotify, seful deviziei de Inovatie si Monetizare al gigantului audio, Bill Simmons, i-a criticat aspru pe Ducii de Sussex in podcastul lui. El a spus despre Harry si Meghan ca sunt niste „escroci”.

Simons a dezvaluit ca a avut o discutie pe Zoom cu Harry, in care a incercat sa-l „ajute cu o idee de podcast”.

Potrivit Mail Online, Meghan doreste sa-si continue podcastul si este in cautarea unei alte platforme care sa-i gazduiasca seria de interviuri. De asemenea, exista zvonuri ca Ducesa de Sussex ar vrea sa readuca la viata site-ul ei de lifestyle, The Tig, pe care l-a inchis cu putin timp inainte de a se logodi cu Harry.

Foto: depositphotos.com