Printul Harry era sa faca infarct cand a vazut-o prima oara pe Meghan Markle: „Era frumoasa de picai”

1
De Maria Constantin
10 mart. 2023

Cei doi s-au intalnit prima oara la Londra, in iulie 2016, si s-au placut din prima clipa.

Ducele de Sussex, in varsta de 38 de ani, a vorbit si despre relatia cu sotia lui in controversatul volum biografic „Spare”, publicat in luna ianuarie. In partea a treia a cartii el povesteste cum a cunoscut-o pe Meghan, in varsta de 41 de ani, dupa ce i-a vazut prima oara fotografia in timp ce folosea Instagram, in 2016, scrie People.

Totul a inceput cand o prietena comuna, Violet, a pus o inregistrare video pe Snapchat cu un filtru cu figura unui caine. Printul Harry a scris ca nu a mai vazut pe cineva atat de frumos cand chipul lui Meghan a aparut la acea postare.

Harry a rugat-o pe Violet sa-i faca cunostinta cu Meghan, iar aceasta i-a dat fostei actrite contul secret de Instagram pe care il folosea el, apoi cei doi au luat repede legatura si au descoperit ca iubeau la fel de mult Africa.

Harry a intarziat, iar creierul i s-a blocat cand a ajuns in fata ei

Cei doi s-au vazut prima oara pe 1 iulie 2016, in ziua in care Printesa Diana ar fi implinit 55 de ani. Meghan se afla intamplator la Londra pentru a urmari turneul de tenis de la Wimbledon si a acceptat cand Harry a intrebat-o daca ar fi de acord sa se intalneasca inainte ca ea sa se intoarca in Canada.

„Minuntat. Acum: unde sa ne intalnim? I-am propus la mine. ‘La tine? De la prima intalnire? Nu prea cred’. Nu, n-am vrut sa sune asa”, a povestit Harry cum a decurs „negocierea”.

„Nu si-a dat seama ca a fi membru al casei regale e ca si cum ai fi radioactiv, ca nu puteam sa ne intalnim pur si simplu intr-o cafenea sau la pub”, scrie el.

Meghan a avut o idee – Soho House, pe 76 Dean Street, „sediul ei de fiecare data cand vine la Londra” – si a rezervat o masa pentru seara urmatoare.

Printul Harry si Meghan au fost invitati la incoronarea regelui Charles, dar nu este clar daca vor merge

Pe 3 iulie 2016 s-a intamplat ca Harry sa intarzie 30 de minute la prima lor intalnire din cauza traficului foarte aglomerat.

„Rosu la fata, gafaind, transpirat, cu o jumatate de ora intarziere, am intrat in restaurant, intr-o sala linistita, si am gasit-o stand intr-o mica zona, pe o canapea joasa din catifea, in fata unei masute pentru cafea”, a povestit Harry. Si-a cerut scuze, a comandat o bere Peroni si s-a asezat langa ea.

„Purta un pulover negru, jeansi si pantofi cu toc inalt. Nu ma pricep la haine, dar am stiut ca era sic. In plus, tot ce facea parea ca arata sic”, scrie printul.

„Am vazut atatea poze de la sedintele ei foto si imaginile TV, toate aranjate si glossy, dar aici era ea, in persoana, fara filtre, si era chiar mai frumoasa. Frumoasa de picai. Incercam sa ma descurc cu asta, nereusind sa inteleg ce se intampla in sistemul meu circulator si nervos, si prin urmare creierul meu n-a mai inregistrat nicio informatie. Discutie, amabilitati, limba engleza, totul a devenit o provocare”, marturiseste el.

A doua intalnire a mers mai bine

Pentru a face conversatie, Meghan a pomenit despre Londra si despre munca ei. Un chelner a venit si i-a intrebat daca poate lua comanda si „discutia a inceput cu adevarat”.

„Senzatia ciudata de la inceput s-a dus, caldura din mesajele noastre s-a intors. Amandoi am avut o prima intalnire in care nu aveam ce vorbi, iar acum am simtit acel fior special ca erau atatea de spus, cand nu-i destul timp ca sa spui tot ce trebuie spus”, scrie Harry in „Spare”.

„Dar vorbind de timp… al nostru s-a dus”, a constatat el cand Meghan a trebuit sa plece si sa renunte la planurile pentru cina. „Dupa o scurta imbratisare, pfff, s-a dus. Comparativ cu ea, Cenusareasa era regina despartirilor lungi”, povesteste Harry.

Meghan l-a cautat apoi in acea seara pe FaceTime si au stabilit o noua intalnire in seara urmatoare, in acelasi loc. Atunci relatia lor s-a infiripat si a condus la primul lor sarut si la un selfie pe care ei l-au dezvaluit in documentarul „Harry & Meghan”. Cei doi s-au regasit in acea vara si au facut o calatorie impreuna in Botswana, iar de atunci au devenit nedespartiti.

Foto: Getty Images.