Familia regala a incercat sa-i schimbe numele Printesei Kate dupa ce s-a casatorit cu William

1
De Maria Constantin
23 iun. 2023

Printul Harry a dezvaluit ca numele cumnatei sale a fost aproape de o schimbare. In cele din urma, printesa Catherine si-a pastrat numele asa cum il cunoaste toata lumea.

Ducele de Sussex ramane in centrul atentiei. Dupa ce in 2021 Harry si Meghan Markle au rupt tacerea asupra motivelor pentru care au parasit familia regala, au aparut zvonuri despre relatia lor tensionata cu William si Kate Middleton.

Dezvaluirile din serialul Netflix „Harry & Meghan”, in care ducii de Sussex detaliaza relatia lor cu restul familiei, au pus si mai mult paie pe foc. Iar la inceputul acestui an, Harry a provocat o unda de soc de proportii cu volumul biografic „Spare”, in care acuza tratamentul la care el si sotia lui au fost supusi in cadrul casei regale.

Printre dezvaluirile din aceasta carte se afla si una despre Kate Middleton. Harry arata ca familia regala a vrut sa-i schimbe numele oficial Catherine. Regele Charles si Regina Consoarta, Camilla, doreau ca numele ei sa fie scris cu „K” – „Katherine”, pe motiv ca existau mai multe nume ale unor membri ai casei regale care incepeau cu „C”, scrie Marie Claire.

In cele din urma, dupa cum toata lumea cunoaste, numele printesei a ramas neschimbat.

Kate Middleton a trebuit sa faca un test de fertilitate inainte de a se casatori cu Printul William

In trecut au mai aparut speculatii despre schimbarea numelui printesei Kate. Expertul in monarhie Adam Helliker a declarat ca viitoarea printesa le-a cerut prietenilor sai sa inceapa sa o strige pe numele intreg, Catherine, dupa ce relatia cu William a prins radacini, pentru a fi pregatita in cazul in care se casatoreau si urma sa intre in familia regala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de plusqueblanc (@plusqueblanc)

„Am auzit ca in ultimele saptamani(…) si-a anuntat discret prietenii ca ar dori sa renunte la ‘Kate’ si ca in viitor si-ar dori sa fie cunoscuta pe numele complet: ‘Catherine'”, a spus Helliker intr-un articol publicat in 2008 de Sunday Express.

Acesta a detaliat, spunand ca ea isi dorea sa se preagateasca pentru viitorul sau rol.

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Logodna lor a fost anuntata in noiembrie 2010, iar nunta a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/@theroyalfamily