Kate Middleton a trebuit sa faca un test de fertilitate inainte de a se casatori cu Printul William

1
De Maria Constantin
30 mart. 2023

Informatia apare intr-o noua carte despre familia regala britanica.

Printul William si Kate Middleton vor aniversa in luna aprilie 12 ani de casnicie. Cei doi si-au unit destinele in 2011 si au trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Un scriitor specializat in monarhia britanica sustine, insa, ca inainte de casatorie Kate a trebuit sa faca un test de fertilitate pentru a se asigura ca poate avea copii, relateaza editia britanica a revistei Marie Claire.

„Acestea sunt efectuate intotdeauna pentru a se asigura ca viitoarea regina poate avea copii. Daca Kate nu ar fi fost fertila, nu exista nicio indoiala ca mariajul ar fi fost impiedicat”, scrie Tom Quinn in volumul sau, „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”.

Alimentul pe care familia regala il evita, dar pe care Kate Middleton il adora

Autorul merge mai departe si arata ca aceasta practica este una obisnuita pentru femeile care intra in familia regala a Marii Britanii. El sustine ca Printesa Diana a fost supusa aceluiasi tratament.

„Diana s-a plans intr-o scurta intalnire cu autorul ca a crezut, cu toata inocenta sa, ca toate controalele premaritale au avut de-a face cu verificarea starii generale de sanatate, ca sa-si dea seama mai tarziu ca de fapt a fost testata pentru fertilitate”, povesteste Quinn.

„‘Eram asa de inocenta. Pur si simplu am fost de acord cu tot in acea faza’, a spus ea”, scrie autorul.

Cartea lui Tom Quinn, lansata in luna februarie, contine marturii exclusive ale echipei de la palatul regal cu surse istorice pentru a analiza ce efect a avut copilaria mai multor membri ai casei regale asupra vietii lor de adulti, se arata in prezentarea volumului.

Foto: Getty Images.