Alimentul pe care familia regala il evita, dar pe care Kate Middleton il adora

1
De Maria Constantin
2 mart. 2023

Membrii familiei regale urmeaza de obicei cateva reguli stricte, inclusiv in privinta alimentatiei. Insa Kate nu poate renunta la un produs de pe „lista neagra”.

Regina Elisabeta a II-a a interzis folosirea usturoiului in bucatariile casei regale, iar cand membrii familiei regale nu se afla la evenimente publice, atat in Marea Britanie, cat si in strainatate, au fost avertizati sa nu consume crustacee.

Totusi, printre produsele care le plac se numara cateva surprinzatoare. De exemplu, Printesa Charlotte prefera maslinele, iar asta inca de cand avea doi ani, scrie Marie Claire.

Si mama ei, Printesa de Wales, merge impotriva curentului in ceea ce priveste preferintele alimentare. Kate Middleton a facut recent o vizita la Oxford House Nursing Home, pentru a marca Ziua Clatitelor impreuna cu localnicii. Ea a stat de vorba acolo cu o femeie in varsta de 109 ani, Nora, iar printre subiectele discutate s-au numarat si preferintele alimentare.

Cand Nora i-a spus printesei ca ii plac rinichii cu varza de Bruxelles, Kate i-a raspuns: „Si mie imi plac.”

Afirmatia ei i-a surprins pe admiratori, intrucat aceasta preferinta culinara este destul de rara.

Kate Middleton foloseste conturi secrete pentru a cere sfaturi despre neintelegerile cu William

Kate a facut o clatita, desi nu a fost foarte impresionata de priceperea sa, spunandu-le in gluma celor prezenti: „Sigur nu o sa o mananc pe aceasta!”.

„Poate nici copiii n-or sa vrea clatite… ‘Mama, am vazut ce-ai facut, in niciun caz'”, a glumit ea, referindu-se la Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales