Kate Middleton foloseste conturi secrete pentru a cere sfaturi despre neintelegerile cu William

1
De Maria Constantin
21 ian. 2023

Chiar daca are viata unei printese, sotia lui William are parte de multe dintre momentele unei mame obisnuite. Si se pare ca foloseste internetul pentru a afla sfaturi utile.

Kate Middleton, care are trei copii – printul George (nou ani), printesa Charlotte (sapte ani) si printul Louis (patru ani) – obisnuieste sa intre pe bloguri si forumuri pentru a gasi solutii cand are discutii in contradictoriu cu William. Ea consulta informatiile de pe Mumsnet si alte forumuri de parenting, scrie Your Tango.

„Kate a intrat pe site-uri precum Mumsnet si BabyCentre pentru sfaturi”

O sursa a declarat in iulie 2018 ca printesa s-a inregistrat sub un nume fals pe mai multe forumuri online pentru a afla experientele altor mame.

Kate Middleton nu o sa recunoasca niciodata ca foloseste internetul pentru sfaturi

„Kate a intrat pe site-uri precum Mumsnet si BabyCentre pentru sfaturi. A folosit mai multe nume si a pus intrebari despre problemele cu care ea si printul William sunt in dezacrod, de exemplu uitatul la desene animate inainte de culcare”, a spus sursa pentru revista Heart.

Aceasta a adaugat ca Middleton a aflat multe sfaturi utile. „Pe Kate chiar au ajutat-o aceste site-uri, desi ea nu o sa recunoasca niciodata ca foloseste internetul pentru sfaturi – tendinta familiei regale este sa nu discute despre cresterea copiilor. Dar, de vreme ce mamele de pe internet sunt in general de acord cu punctul sau de vedere si nu Will, ea ar face bine sa posteze!”, a mai spus sursa.

Potrivit The Mirror, printul William chiar a sugerat ca sotia lui are conturi online secrete. In februarie 2017, cand i-a inmanat o distinctie directorului executiv al Mumsnet, Justine Roberts, acesta a sugerat ca Middleton ar putea foarte bine sa fie un utilizator anonim al platformei.

„Noi tot speculam daca ducesa de Cambridge a fost o utilizatoare a Mumsnet”, a spus Roberts.

Desi nu a confirmat daca Kate intra pe site, William nu a respins ideea complet, raspunzand: „Ar putea fi.”

Cum urmeaza Kate Middleton modelul Reginei Elisabeta a II-a: Ducesa va fi o regina adorata

Kate Middleton a vorbit in trecut despre problemele cu care se confrunta ca mama. In timpul unei vizite la sediul organizatiei britanice de caritate Family Action, in ianuarie 2019, ea a impartasit provocarile de care are parte. „Toata lumea are aceleasi probleme”, a spus pentru E! News.

Ea a marturisit ca a avut parte de tot sprijinul ca membru al familiei regale, insa acest sprijin nu a fost nesfarsit: „Ai parte de multa sustinere in primii ani… in special in primele zile din primul an, dar dupa aceea, nu mai e mult – sunt multe carti de citit.”

O voluntara de la organizatia caritabila a spus pentru E! News ca Middleton recunoaste ca „familiile au aceleasi presiuni si greutati, iar ea nu face exceptie”. „Poate ca ea are niste circumstante diferite fata de noi ceilalti, normal, dar tot trebuie sa fie parinte”, a adaugat aceasta.

Foto: Instagram/Prince and Princess of Wales