Printul Harry si Meghan Markle, urmariti de paparazzi prin New York: „Cred ca nu a uitat nimeni cum a murit mama lui”

1
De Georgiana Dorobantu
19 mai 2023

Printul Harry, Meghan Markle si mama acesteia, Doria Rangland, au fost urmariti de paparazzi prin New York, in timp ce se indreptau spre resedinta unui prieten, dupa Gala Ms. Foundation.

Reprezentatii ducilor de Sussex au spus ca acestia au fost implicati „intr-o urmarire cu masini aproape catastrofala, din cauza unor paparazzi extrem de agresivi”.

Harry si Meghan au participat la Gala Ms. Foundation 2023, in cadrul careia Ducesa a primit trofeul Woman of Vision pentru sustinerea de-a lungul anilor a luptei pentreu drepturile femeilor si fetelor.

Paparazzii au facut manevre periculoase in trafic pentru a-i urmari pe Harry si Meghan

Dupa eveniment, ducii de Sussex, insostiti de mama lui Meghan, Doria Ragland, au plecat spre resedinta unui prieten, acolo unde au stat pe durata vizitei la New York. Aproximativ sase autovehicule au urmarit masina ducilor, care au incercat sa schimbe ruta pentru ca fotografii sa nu descopere resedinta prietenului care ii gazduia. Potrivit People, fotografii au facut manevre periculoase in trafic pentru a-i urmari pe Harry si Meghan. Acestia au trecut pe culoarea rosie a semaforului, au condus pe trotuar si au intrat pe strazi cu sens unic, totul in incercarea de a fotografia cuplul.

Desi au fost opriti de politie, acestia au continuat sa urmareasca masina ducilor de Sussex.

Printul Harry era sa faca infarct cand a vazut-o prima oara pe Meghan Markle: „Era frumoasa de picai”

„Noaptea trecuta, Ducele si Ducesa de Sussex si doamna Ragland au fost implicati intr-o urmarire de masini aproape catastrofala, din cauza unor paparazzi extrem de agresivi. Aceasta urmarire neintrerupta, care a durat peste doua ore, a avut ca rezultat coliziuni evitate in ultima clipa care au implicat alti participanti la trafic, pietoni si doi ofiteri ai politiei din New York”, a declarat un purtator de cuvant al Ducilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de itsmeselenito (@itsmeselenito)

„Desi a fi persoana publica vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui sa vina cu costul sigurantei cuiva”, a adaugat purtatorul de cuvant.

Ce a scris Meghan Markle pe blogul ei despre „Printesa Kate”, cu doi ani inainte sa-l cunoasca pe Harry

Mama Printului Harry, Printesa Diana, a murit in anul 1997, in urma unui accident de masina cauzat de paparazzi care urmareau pe strazile din Paris masina in care se aflau ea si iubitul ei, Dodi Al Fayed.

Eric Adams, primarul orasului New York, a facut comentarii despre incident in cadrul unui eveniment de presa.

„Este clar ca presa, paparazzi, vor sa obtina cea mai buna poza, sa obtina cea mai buna poveste, dar siguranta publica trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc”, a declarat primarul, citat de People.

„Doi dintre ofiterii nostri ar fi putut fi raniti. New York este diferit fata de un oras mic de oriunde. Nu ar trebui sa mergi cu viteza nicaieri, dar acesta este un oras dens populat. Cred ca nu a uitat nimeni cum a murit mama lui si ar fi ingrozitor sa pierdem oamni inocenti in timpul unei urmariri ca aceasta sau, de asemenea, ca ceva sa li se intample lor. Cred ca ar trebui sa fim foarte responsabili. Cred ca acest lucru a fost nesabuit si iresponsabil”, a declarat primarul orasului New York.

Foto: depositphotos.com