Ce a scris Meghan Markle pe blogul ei despre „Printesa Kate”, cu doi ani inainte sa-l cunoasca pe Harry

1
De Georgiana Dorobantu
17 feb. 2023

O postare de pe fostul blog al lui Meghan Markle, The Tig, dezvaluie ce credea actuala Ducesa de Sussex despre familia regala si Kate Middleton inainte sa-l cunoasca pe Harry.

In articolul din anul 2014, care a fost scris de Meghan in perioada in care lucra la serialul „Suits”, fosta actrita spunea ca in copilarie visa mai degraba sa fie „o rebela regala” decat „o Cenusareasa”. Subiectul postarii era „pompa si circumstantele”, precum si „discutiile fara sfarsit” despre nunta „Printesei Kate”.

Articolul, citat de Daily Mail, vine sa contrazica ceea ce Meghan a sustinut mult timp, si anume faptul ca nu stia mai nimic despre familia regala inainte sa-l cunoasca pe Harry. Ducele de Sussex a scris in cartea sa de memorii „Spare” ca Meghan nu stia „aproape nimic” despre rudele lui si ca nici macar nu le-a cautat pe Google.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Page Six (@pagesix)

Ulterior el a declarat ca sotia lui nu stia cine este Printul Andrew, fiul cel mic al Reginei Elisabeta, si a crezut ca este asistentul Reginei pentru ca ii tinea poseta.

Kate si William nu ratau niciun episod din „Suits” inainte de a o cunoaste pe Meghan Markle

Insa postarea pe blog din anul 2014, in care este mentionata nunta din 2011 a Printului William cu Kate Middleton, sugereaza ca Meghan era familiarizata cu Casa Regala Britanica.

„Fetitele viseaza sa fie printese. Eu, insa, visam sa fiu She-Ra, Printesa Puterii”

„Fetitele viseaza sa fie printese. Eu, insa, visam sa fiu She-Ra, Printesa Puterii. Pentru cei care nu cunosc desenele din anii ’80, She-Ra este sora geamana a lui He-Man si este o rebela regala care stie sa manuiasca sabia si este cunoscuta pentru puterea ei. In mod clar nu vorbim despre Cenusareasa aici”, a scris Meghan la acea vreme, potrivit Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gala (@galafr)

Ea a adaugat ca multe femei continua sa pastreze si la maturitate „fantezia din copilarie” de a deveni printese, vorbind apoi despre fascinatia publicului pentru nunta din 2011 a lui William si Kate.

„Femei mature par sa pastreze aceasta fantezie din copilarie. Priviti doar pompa si circumstantele din jurul nuntii regale si discutiile fara sfarsit despre Printesa Kate”, a scris Ducesa de Sussex in anul 2014.

Fosta actrita din Suits a repetat insistent de-a lungul anilor ca stia foarte putine despre familia regala.

Ea a declarat in interviul cu Oprah din anul 2021 ca nu a crescut stiind multe despre familia regala. Insa o prietena de-a sa din copilarie a declarat ca Meghan era „fascinata” de familia in copilarie.

Printul Harry a dezvaluit de ce s-au certat Meghan Markle si Kate Middleton

Blogul lui Meghan, care a fost lansat in 2014, a fost numit dupa vinul sau preferat, Tignanello.

Amintindu-si momentul cand a gustat prima data vinul, Meghan a scris „A fost un moment ‘AHA!’ in cea mai pura forma. Pentru mine a devenit un moment ‘Tig’- un moment in care am inteles”.

Prietenul lui Meghan, regizorul „Suits” Silver Tree, a explicat in documentarul „Harry si Meghan” realizat de Netflix: „Cand mi-a descris prima data blogul, mi-a spus ‘Este ca atunci cand cel mai bun prieten iti povesteste cele mai interesante lucruri pe care ai vrea sa le stii, totul intr-un singur loc.'”

Printul Harry si Meghan Markle au dezvaluit momentul in care familia regala s-a intors impotriva lor

Ea a folosit blogul pentru a impartasi cu cititoarele opiniile sale, pe diferite teme, de la feminism si pana la pasiunea ei pentru filantropie.

De asemenea, pe blogul actualei Ducese de Sussex erau publicate retete, precum si trucurile sale de frumusete si machiaj, sfaturi de calatorie sau interviuri cu prietenii sai celebri, printre care tenismena Serena Williams si actrita Priyanka Chopra.

Meghan a inchis site-ul in anul 2017, inainte de a fi anuntata logodna cu Printul Harry.

Foto: Getty Images