Printul Harry si Meghan Markle au dezvaluit momentul in care familia regala s-a intors impotriva lor

1
De Maria Constantin
29 dec. 2022

Familia regala a Marii Britanii s-a simtit amenintata de popularitatea ducesei de Sussex, se arata in documentarul realizat de Netflix.

Harry a spus in acest serial ca totul a inceput cand sotia lui a participat in noiembrie 2018 la manifestarile de Ziua Comemorarii (Remembrance Day), alaturi de alti membri importanti ai casei regale. Toata presa si-a concentrat atentia asupra ei.

„Ea se gandea ca nu era vina ei. Iar eu am zis ‘Stiu. Si mama s-a simtit la fel'”, a povestit Harry.

Ducele de Sussex, in varsta de 38 de ani, a facut referire la celebrul interviu acordat de Printesa Diana, in 1995, emisiunii „Panorama”, in care a povestit ca Charles a fost suparat ca ea a atras toata atentia si aprecierea in timpul turneului din 1983 in Australia, scrie Page Six.

In mod ironic, istoria s-a repetat – prietena lui Meghan Markle, Lucy Fraser, a spus ca familia regala a fost iritata de primirea de care a avut parte ducesa de Sussex (41 de ani) cand s-a aflat in vizita in Australia. „Cei de la palat erau incredibil de amenintati de asta”, a spus ea.

Harry a facut o trimitere la tatal sau, Charles (74 de ani), dar si la fratele lui, Printul William, si cumnata sa, Kate Middleton, sugerand ca popularitatea acestora a fost surclasata de cea a lui Meghan.

„Problema e cand cineva care se casatoreste (…) atrage apoi lumina reflectoarelor sau isi face treaba mai bine decat persoana care s-a nascut pentru asta, asta ii supara pe oameni”, a spus el.

„Inclina balanta, fiindca ai fost facut sa crezi ca singurul mod in care organizatiile tale de cartitate pot reusi si singurul mod in care reputatia ta poate creste sau se poate imbunatati este daca apari pe prima pagina a acestor ziare. Dar media alege pe cine sa puna pe prima pagina”, a adaugat printul.

Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai fi niciodata bineveniti in Marea Britanie dupa documentarul Netflix

In primele episoade ale serialului difuzat de Netflix, Harry si Meghan au vorbit despre presiunea pe care au resimtit-o din cauza interesului mediatic fata de viata lor si au spus ca nu s-au simtit sustinuti de familia regala.

Cei doi au semnat contracte despre care se crede ca valoreaza peste 100 de milioane de lire sterline, cu Netflix si Spotify, dupa ce au renuntat la functia de membru senior al familiei regale.

Nici Palatul Kensington, care ii reprezinta pe Printul si Printesa de Wales, nici Palatul Buckingham nu au comentat serialul sau cel mai recent trailer, in ciuda acuzatiilor.

Harry si Meghan au parasit familia regala a Marii Britanii, renuntand la indatoririle lor oficiale in 2020 si mutandu-se in Statele Unite. Ei traiesc in Montecito, California, impreuna cu copiii lor, Archie (trei ani) si Lilibet (un an).

Foto: Instagram/@theroyalfamily