Meghan Markle a simtit ca e tinta rasismului cand s-a mutat in Marea Britanie

1
De Maria Constantin
25 dec. 2022

Ducesa de Sussex sustine ca a fost tratata ca o persoana de culoare dupa ce s-a stabilit la Londra.

In episodul al doilea al serialului „Harry si Meghan”, difuzat de Netflix, Markle a vorbit despre modul in care a fost nevoita sa se adapteze la viata din tara natala a Printului Harry cand vestile despre relatia lor au aparut in presa.

„Atunci nu ma gandeam ca rasa poate juca un rol in asta”, a spus Meghan.

„La inceput nu m-am gandit la asta. Acum as spune ca oamenii sunt foarte constienti de rasa mea fiindca au facut din asta o problema cand am venit in Marea Britanie. Dar inainte, cei mai multi ma tratau ca pe o femeie de culoare”, a continuat ea.

In acelasi episod, lansat marti, Harry a criticat familia regala pentru ca a sugerat ca tratamentul la care tabloidele au supus-o pe Meghan Markle a devenit un obicei. El a povestit ca a cerut ajutorul casei regale pentru a-si proteja sotia de campania mediatica marcata de „elementul rasial” al relatiei lor, relateaza Page Six.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @when_harry_met_meghan

Printul sustine ca a resimtit presiuni din partea familiei si a fost intrebat de ce ar trebui sa primeasca „tratament special”.

„Unii membri ai familiei mele se intrebau: ‘Dar sotia mea a trebuit sa treaca prin asta, asa ca de ce ar trebui tratata altfel iubita ta?’ De ce ar trebui sa ai regim special? De ce sa fie protejata?”.

„Am spus, ‘diferenta aici este elementul rasial'”, a povestit Harry.

Ce crede familia regala britanica despre serialul „Harry & Meghan” difuzat de Netflix

In primele episoade ale serialului difuzat de Netflix, Harry si Meghan au vorbit despre presiunea pe care au simtit-o din cauza interesului mediatic fata de viata lor si au spus ca nu s-au simtit sustinuti de familia regala.

Cei doi au semnat contracte despre care se crede ca valoreaza peste 100 de milioane de lire sterline, cu Netflix si Spotify, dupa ce au renuntat la functia de membri seniori ai familiei regale.

Nici Palatul Kensington, care ii reprezinta pe Printul si Printesa de Wales, nici Palatul Buckingham nu au comentat serialul sau cel mai recent trailer, in ciuda acuzatiilor.

Foto: depositphotos.com