Motivul pentru care Meghan Markle nu a mai purtat inelul de logodna de la Printul Harry

1
De Teodora Tirca
25 aug. 2023

Superbul inel cu trei pietre nu a mai fost vazut pe degetul Ducesei de ceva vreme.

Meghan Markle a fost vazuta in ultima vreme fara inelul ei de logodna exorbitant de scump pe care i l-a daruit Printul Harry – dar se pare ca motivul bijuteriei disparute nu are legatura cu casnicia lor.

Ducesa de Sussex a fost vazuta bucurandu-se de masa de pranz alaturi de prietenele ei, Kadi Lee si Cleo Wade, timp in care toata lumea a observat ca superbul ei inel cu trei pietre pretioase a fost inlocuit cu un alt inel tip banda, din aur.

Evident, faptul ca Meghan nu si-a mai purtat inelul de logodna in ultima vreme a dat nastere unor speculatii legate de relatia ei cu Harry – sunt probleme in Paradis? Casnicia lor trece printr-o pasa proasta? Ei, bine, o sursa apropiata ducesei a lamurit situatia: inelul ei de logodna este pur si simplu „in curs de reparare”.

Harry, in varsta de 38 de ani, i-a dat logodnicei sale de atunci un inel de logodna superb, cand a cerut-o in casatorie in noiembrie 2017.

Designul personalizat prezenta un diamant originar din Botswana – o tara pe care o vizitasera impreuna la inceputul relatiei lor – si doua pietre mai mici din colectia mamei sale, Printesa Diana.

„Inelul este din aur galben, pentru ca acesta este preferatul ei, iar piatra principala am luat-o din Botswana. Micile diamante de pe ambele parti sunt din colectia de bijuterii a mamei mele, am vrut sa ma asigur ca ea este alaturi de noi in aceasta calatorie frumoasa pe care o facem impreuna”, a declarat Ducele de Sussex pentru BBC in timpul unui interviu de dupa logodna.

Harry a explicat ca a creat inelul cu ajutorul bijutierilor Cleave and Company.

Markle, in varsta de 42 de ani, a numit piatra „incredibila”, explicand: „Totul, de la atentia lui Harry si includerea pietrelor printesei Diana, m-a bucurat, pentru ca, evident, eu nu am putut sa o cunosc pe mama lui. Dar e important pentru mine sa stiu ca ea face parte din asta si e alaturi de noi.”

Desi cei doi au petrecut mai putin timp impreuna in ultima vreme, din cauza calatoriilor legate de munca, o sursa apropiata a dezvaluit ca zvonurile de divort sunt complet absurde si false. „E o prostie. Totul e inventat”.

Foto: Getty Images.