Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai fi niciodata bineveniti in Marea Britanie dupa documentarul Netflix

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 dec. 2022

Printul Harry si Meghan Markle nu vor fi primiti inapoi in Anglia dupa serialul Netflix, prezice un expert. Specialistii nu cred ca vor fi nici macar invitati la incoronarea regelui Charles.

Meghan Markle si Printul Harry ar putea suporta consecinte grave, dupa ce Netflix a lansat documentarul cu viata acestora. Cei doi au scos la iveala secrete mari ale celei mai iubite familii din Marea Britanie.

Harry, acuzat ca a batjocorit Regina si Marea Britanie. El a spus ca a fost crescut de un grup de prieteni din Africa

Meghan Markle si Printul Harry au acceptat sa apara intr-un documentar controversat

Primele trei episoade ale documentarului au aparut deja pe Netflix si prezinta inceputul relatiei lor de iubire, precum si momentul nuntii.

Cei doi au vorbit si despre momentul in care Meghan a cunoscut familia regala. Au pus accent pe faptul ca ea era o femeie normala, intrata intr-o lume cu totul noua. Dorindu-si, totusi, sa-si pastreze personalitatea.

„Chiar si cand au venit Will si Kate si am intalnit-o pentru prima data, au venit la cina, imi amintesc ca eram in blugi rupti si eram desculta”, a spus Meghan.

Ce spun astrele despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle: se vor intelege vreodata?

Se pare ca integrarea a fost mai grea decat a parut din exterior.

„Mie imi place sa imbratisez, intotdeauna mi-a placut asta. Nu mi-am dat seama ca asta este cu adevarat suparator pentru multi britanici. Presupun ca am inceput sa inteleg foarte repede ca formalitatea din exterior se aplica in interior”, a mai declarat Meghan Markle in interviu.

Harry sugereaza intr-un punct ca s-a casatorit din dragoste, nu din datorie, cum au facut-o alti barbati din familia lui.

De asemenea, Meghan Markle si Printul Harry ar fi fost apropiati doar de Printesa Eugenia.

Specialistii din Anglia au concluzionat ca, daca pana acum se mai vedea o sansa de impacare, acum este prea putin posibil ca cei doi sa revina in sanul familiei.

„Nu-mi pot imagina ca vor fi bineveniti. Nu cred ca Harry va fi vreodata binevenit inapoi in Anglia. Cred ca s-a izolat de tot. Stiti, se transforma intr-un proscris si cred ca nimeni nu va cauta sa vada daca este binevenit aici. Si… cu ea, cu siguranta nu. Iar el este pe punctul de a fi terminat”, a declarat pentru Page Six jurnalistul si expert regal Tom Bower.

Meghan Markle si Printul Harry, marii absenti de la incoronarea Regelui Charles

Tom Bower, expert regal, crede ca Harry si Meghan probabil ca nici macar nu vor fi invitati la incoronarea regelui Charles. Asta este destul de socant deoarece, asa cum a subliniat si Bower, Charles uraste confruntarea si se pare ca a evitat sa ia orice fel de pozitie dura cu privire la drama regala a lui Harry si Meghan de cand a devenit monarh.

Zbucium in familia regala: Regele Charles spune ca se simte „tradat” de Meghan, in timp ce Harry a cerut prietenilor declaratii pentru cartea lui de memorii

Daca Harry si Meghan nu vor fi invitati atunci cand va veni vremea incoronarii lui Charles, acesta ar putea fi singurul tip de declaratie despre documentar pe care il vom obtine din partea familiei regale. Deocamdata, a aratat ca nu este interesata sa faca niciun fel de comentariu public despre serialul Netflix.

„Am vorbit cu consilieri de rang inalt de la palat care au spus ca sunt reticenti in a face comentarii, cu exceptia cazului in care exista ceva daunator, neadevarat sau defaimator”, a declarat expertul regal Katie Nicholl pentru Entertainment Tonight la scurt timp dupa ce primele episoade ale serialului au fost difuzate.

Foto: Netflix