Ce spun astrele despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle: se vor intelege vreodata?

1
De Maria Constantin
24 oct. 2022

Exista o rivalitate adanca intre cele doua cumnate? Sau exista o latura si mai profunda a acestei relatii? Analiza astrologica a relatiei dintre ele ofera cateva raspunsuri.

Style Caster arunca mai intai o privire asupra celor trei elemente-cheie ale semnelor zodiacale (semnul soarelui, semnul lunii si ascendentul).

Meghan Markle s-a nascut pe 4 august 1981, la ora 4:46 dimineata, in Canoga Park, California. Ea are Soarele in zodia Leu, Luna in Balanta si ascendentul in Rac. Catherine s-a nascut la 9 ianuarie 1982, la ora 19:00, in Berkshire, Anglia. Ea are Soarele in Capricorn, Luna in Rac si ascendentul in Leu.

Datele lor de nastere nu arata ceva clar care ar indica o predispozitie spre disputa, cel putin in termenii astrologiei. Un lucru interesant – amandoua au aspecte minore influentate de Uranus si Neptun care indica faptul ca relatia lor este discontinua, inconsistenta si plina de neintelegeri. De fapt, exista o posibilitate mare ca relatia lor sa oscileze.

Kate e Capricorn, Meghan – Leu

Contrar a ceea ce se crede, compatibilitatea astrologica dintre hartile natale ale celor doua femei nu este rea deloc. Ascendentul in Leu al printesei Catherine se suprapune cu Soarele in Leu al ducesei Meghan, permitandu-le sa se inteleaga bine.

Marte in Balanta al lui Kate se aliniaza cu conjunctia Luna-Jupiter in Balanta a lui Meghan – astfel, Kate isi motiveaza cumnata sa fie o persoana mai buna.

Totusi, intrucat semnele lor din Marte formeaza un patrat intre ele, exista mereu o tensiune ascunsa. Uneori, relatia lor poate fi marcata de agresivitate pasiva, intrucat ele nu se pot infrunta direct.

Kate Middleton si Meghan Markle folosesc acelasi produs de frumusete: Elixirul 100% natural cu care ele isi incheie fiecare zi

Opozitia dintre conjunctia Soare-Mercur in Leu a lui Meghan si Mercur si Venus in Varsator a lui Catherine reprezinta punctul in care incepe tulburarea. Cand Mercur, planeta comunicarii, se afla intr-o relatie dura cu soarele cuiva, acest lucru poate avea ca rezultat o lipsa de intelegere. Cele doua persoane se pot intelege 85% din timp, dar sa se certe fara menajamente in restul de 15% din timp. Tensiunile pot iesi rapid la suprafata. Soarele si Mercur au adus vibratiile stresante dintre ele in atentia publicului.

O analiza astrologica mai profunda arata ca exista o dorinta de a fi apropiate si de a lucra impreuna in proiecte.

Probabil ca Meghan si-a dorit (si inca mai doreste) sa fie pe aceeasi linie cu cumnata ei in privinta politicilor care au impact in lume. Totusi, disputa dintre ele a survenit cand Catherine i-a amintit lui Meghan care ii sunt rolul si datoria ca sotie in cadrul monarhiei, ceea ce ducesei de Sussex nu i-a picat deloc bine.

Astrele arata ca Meghan si Kate ar trebui sa se inspire una pe alta si sa se sustina neconditionat. Insa exista o problema: relatia lor poate fi indecisa, fiindca niciuna dintre parti nu stie sigur ce crede cealalta despre ea.

Viitorul relatiei dintre cele doua cumnate

Tinand cont de prezenta planetelor Neptun si Pluto in sinastria lor astrologica, unii ar putea argumenta ca probleme dintre Meghan si Kate sunt provocate de altcineva. Daca cele doua femei ar avea ocazia de a sta doar ele intr-o incapare, timp de o ora, ar putea scoate cartile pe masa. Amandoua au diagrame pline de compasiune si iertare (gratie Lunii in Balanta a lui Meghan si Lunii in Rac a lui Kate). Cu un usor impuls, ele ar putea deveni prietene.

Potrivit Style Caster, exista sansa unei impacari pe viitor intre Meghan si Catherine. E clar ca fiecare o respecta pe cealalta si doresc sa lucreze impreuna in proiecte. Lasand intriga la o parte, ele vor merge mai departe si vor avea colaborari impreuna.

Moartea reginei Elisabeta a II-a le va da posibilitatea de a petrece mai mult timp impreuna, gasind ceva care sa le aduca impreuna. Sunt sanse ca, pe termen lung, relatia lor sa capete profunzime.

Foto: Getty Images.