Harry, acuzat ca a batjocorit Regina si Marea Britanie. El a spus ca a fost crescut de un grup de prieteni din Africa

1
De Cristina Tudor
13 dec. 2022

Familia Regala a fost „intr-o stare de tristete” dupa lansarea, pe Netflix, a filmului autobiographic al lui Harry.

In noul serial, printul Harry, duce de Sussex, si sotia sa Meghan au lansat un val de atacuri uluitoare la adresa familie regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a a fost batjocorita, iar Marea Britanie si membrii familiei regale au fost prezentati, in serial, ca fiind rasisti.

William se simte tradat de Harry

De asemenea, Printul William se simte „tradat”, dupa ce fratele sau a permis ca atacurile profund personale asupra lui si asupra sotiei Kate sa fie difuzate.

Intr-o situatie teribila fata de tatal sau, Regele Charles al II-lea, ducele de Sussex a sustinut ca a fost „crescut, literalmente, de un grup de prieteni din Africa”.

Harry a vorbit si despre perioada in care a purtat o uniforma nazista la o petrecere, paparazzi facandu-i, atunci, in 2005, o poza ce a aparut pe prima pagina a The Sun.

Comentatorul regal Michael Cole s-a aratat dezamagit de debutul serialului si adeclarat: „Unde este substanta? Totul sfaraie, dar nu este friptura. Unde este carnea de vita?”

Meghan a ironizat reverenta facuta in fata Reginei Elisabeta a II-a

Intr-o scena din serial, Meghan exagereaza o reverenta, pentru a ironize familia regala si compara traditiile acesteia cu… un lant de restaurante din SUA.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.