Zbucium in familia regala: Regele Charles spune ca se simte „tradat” de Meghan, in timp ce Harry a cerut prietenilor declaratii pentru cartea lui de memorii

1
De Cristina Tudor
6 nov. 2022

Regele Charles a declarat, recent, ca s-a simtit „tradat” de Meghan Markle din cauza opiniilor sale despre Familia Regala, a sustinut un expert regal.

Asta in timp ce Harry isi suna prietenii sa dea declaratii pentru cartea sa de memorii.
Expertul regal Christopher Andersen a declarat, pentru US Weekly: „Cred ca, in ceea ce il priveste pe Charles, in special, se simte tradat”.

Memoriile printului Harry, intitulate “Spare”, urmeaza sa fie lansate pe 10 ianuarie, la aproape trei ani de la iesirea sa si a sotiei sale, Meghan Markle, din familia regala.

O sursa a spus ca amici ai lui Harry au ramas cu gura cascata atunci cand scriitorul-fantoma, JR Moehringer, i-a contactat pentru a le cere declaratii cu privire la povestile romantice din viata printului.
Insa, o alta sursa a mai declarat: „Harry i-a contactat. Prietenii si prietenele au fost politicosi si au spus ca se vor gandi la asta, dar in cele din urma, majoritatea a spus NU.”

Memoriile printului Harry, „foarte iubitoare” fata de Regina Elisabeta

Memoriile explozive ale printului Harry, duce de Sussex, vor vorbi si despre bunica sa, Regina Elisabeta.
In ciuda faptului ca are lucruri bune de spus despre fosta regina, Printul Harry „va calca in picioare oamenii si sistemul in care s-a simtit prins”, sustine corespondentul regal BBC, Jennie Bond, potrivit revistei OK!
Jennie a spus: „Ma tem ca oamenii vor fi calcati in picioare in aceasta carte. „Sistem rigid si de neclintit” nu sunt cuvinte pe care Palatul Buckingham va fi bucuros sa le auda.”

Bancnotele cu chipul Regelui Charles, in circulatie din 2024

Noile bancnote cu portretul regelui Charles al III-lea vor fi prezentate pana la sfarsitul anului si vor intra in circulatie pana la jumatatea anului 2024, potrivit Bancii Angliei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@clarencehouse