Printul Harry a dezvaluit de ce s-au certat Meghan Markle si Kate Middleton

1
De Maria Constantin
12 ian. 2023

Ducele de Sussex povesteste in cartea sa ca disputa dintre Meghan si Kate a izbucnit la scurt timp dupa nasterea nepotelului lor, Louis.

Intr-un fragment din volumul biografic „Spare”, publicat de Daily Mail, Printul Harry a descris o confruntare intre cele doua femei dupa ce Meghan a facut referire la „creierul de bebelus din cauza hormonilor” („baby brain” – n.r.) al lui Kate. Episodul a avut loc in timpul unei discutii inaintea nuntii printului Harry si a lui Meghan din mai 2018.

Kate, care nascuse al treilea ei copil, pe printul Louis, cu o luna inainte de nunta ducilor de Sussex, a decis sa lamureasca cu Meghan problema pe care ele o discutasera anterior, relateaza People.

„A iscat mare tevatura, fiindca i-a spus lui Meghan ca nu-i era destul de apropiata ca sa vorbeasca cu cumnata sa despre hormonii ei si ca nu asa discuta intre ei membrii familiei regale”, a spus o sursa pentru ziarul citat de People. Meghan s-a simtit ofensata de aceasta mustrare.

Sotia lui Harry a mentionat anterior aceasta disputa in interviul din 2021 realizat de Oprah Winfrey. Dupa ce presa a scris ca Meghan a facut-o sa planga pe Kate din cauza unor remarci despre rochia pe care printesa Charlotte urma sa o poarte la nunta, Meghan a prezentat versiunea sa asupra celor intamplate.

„S-a intamplat invers. Si n-o spun ca sa fie cumva dispretuitor pentru cineva, fiindca a fost o saptamana foarte grea inainte de nunta si ea era suparata pe ceva. Dar a trecut peste, si-a cerut scuze si mi-a adus flori si o scrisoare”, a spus ducesa de Sussex.

Printul Harry si Meghan Markle au dezvaluit momentul in care familia regala s-a intors impotriva lor

In cartea sa, Harry aminteste, intr-un fragment publicat de Us Weekly, nunta printului William cu Kate din 2011, episod pe care il numeste „un alt ramas bun”.

„Fratele pe care l-am condus in dimineata aceea la Westminster Abbey s-a dus – pentru totdeauna. Cine poate nega asta? Nu va mai fi niciodata Willy. Nu vom mai calari niciodata prin zona rurala din Lesotho cu pelerinele fluturand in spatele nostru. Nu vom mai imparti niciodata o cabana cu miros de cal in timp ce invatam sa zburam. Cine putea sa ne desparta? Viata, iata cine”, scrie el nostalgic.

„Si imi aminesc cand Willy a condus-o (pe Kate) inapoi pe culoar si au disparut pe usa, urcand in trasura care ii ducea la Palatul Buckingham, in parteneriatul etern pe care si l-au promis, imi amintesc ca m-am gandit ‘La revedere'”, a adaugat printul Harry.

Foto: Getty Images.