Kate si William nu ratau niciun episod din „Suits” inainte de a o cunoaste pe Meghan Markle

1
De Maria Constantin
1 feb. 2023

Meghan a fost prezenta in viata membrilor familiei regala chiar dinainte de a-i cunoaste.

Printul Harry dezvaluie in cartea sa de memorii, „Spare”, ca William si Kate Middleton erau admiratori inraiti ai serialului „Suits” inainte ca el sa inceapa relatia cu Meghan Marlkle si au fost socati cand au aflat cine era noua lui iubita, scrie Marie Claire.

Meghan a interpretat-o pe Rachel Zane in serialul despre avocati pana in 2017, cand l-a cunoscut pe Harry. Ea a renuntat apoi la actorie si s-a mutat in Marea Britanie pentru a locui cu ducele de Sussex.

Inainte, insa, printul si printesa de Wales erau dependenti de „Suits” si Harry i-a luat prin surprindere cand le-a zis ca Meghan era iubita lui.

„Au ramas cu gura cascata. S-au uitat unul la altul. Apoi Willy s-a intors spre mine si a zis: ‘Fugi de-aici’. Am fost uimit, pana cand Willy si Kate mi-au spus ca urmareau periodic, ba nu, cu religiozitate ‘Suits'”, povesteste Harry in volumul biografic.

„Minunat, m-am gandit, imi faceam griji despre ce nu trebuie. Tot timpul asta m-am gandit ca s-ar putea ca Willy si Kate sa n-o accepte pe Meg in familie, dar acum trebuia sa am grija sa n-o urmareasca pentru un autograf”, scrie Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Ducele de Sussex mentioneaza, de asemenea, ca a cautat pe Google unele dintre scenele cu Meghan si glumeste ca isi dorea sa stearga acele imagini din cap: „I-am vazut pe ea si pe un coleg de distributie harjonindu-se intr-un fel de birou sau sala de conferinte. Nu aveam nevoie sa vad astfel de lucruri pe viu.”

Adevaratul motiv pentru care familia regala nu a reactionat inca la cartea „Rezerva”, a Printului Harry

Cartea lui Harry a inregistrat vanzari colosale la nivel mondial si a intrat in Cartea Recordurilor la acest capitol. Editura Penguin Random House a anuntat ca in primele patru zile de la aparitie, „Spare” a cumulat vanzari de 1,4 milioane de dolari in Statele Unite, Marea Britanie si Canada.

Foto:  PR.