Conditia care li s-a pus printului Harry si sotiei sale, Meghan Markle, pentru a participa la incoronarea regelui Charles al III-lea

1
De Cristiana Astefanoaiei
26 mart. 2023

Autoarea Angela Levin crede ca Meghan Markle nu va participa la ceremonie, deoarece ar fi „ingrozitor de jenant” pentru ea.

Printul Harry si Meghan Markle au fost informati ca trebuie sa-i ceara scuze regelui Charles inainte de incoronare, conform informatiilor din presa britanica. Acest lucru vine dupa ce cuplul a facut afirmatii negative la adresa membrilor familiei regale in serialul lor de pe Netflix si in cartea de memorii a printului Harry, „Rezerva”. Daily Express a relatat ca Regele Charles a precizat ca doreste ca Printul Harry sa fie prezent la ceremonie.

Meghan Markle, absenta la incoronarea regelui Charles al III-lea?

Anterior, Printul Harry si Meghan Markle au dezvaluit ca au fost invitati la incoronare. Lee Cohen a declarat ca cei doi au facut atacuri „vicioase” impotriva familiei regale si a sustinut ca este „absurd” ca Harry si Meghan sa primeasca scuze.

„Singurii care ar trebui sa primeasca scuze sunt regele, regina consoarta, William si Kate. Harry si Meghan au cautat sa-i ruineze, dar au esuat, iar Regele si succesorii sai raman populari pentru ca isi continua activitatea cu supunere si nu se coboara niciodata la nivelul sotilor Sussex”, a declarat Lee Cohen.

William si Kate au „certuri ingrozitoare”, iar casnicia lor „nu este numai lapte si miere”, spune un expert regal

Biografa regala Angela Levin crede ca Meghan Markle nu va participa la ceremonie, deoarece va fi „ingrozitor de jenant” pentru ea.

„Nu cred ca are puterea si curajul de a veni. Cred ca este mai usor sa faci fata rautatilor atunci cand esti la mii de kilometri distanta, este cu totul altceva cand esti chiar acolo si primesti priviri reci si nimeni nu vrea sa vorbeasca cu tine (…) Este destul de stangace cand vine vorba de a fi cu membrii familiei regale si, pentru ca nu se simte numarul unu, este stanjenita de asta. Si, bineinteles, nu a avut suficienta experienta ca sa se simta in largul ei si sa aiba incredere in ea, pentru ca a zburat prea devreme inapoi in Canada”, a declarat Angela Levin, biograf regal.

Regele Carol al III-lea va fi incoronat sambata, 6 mai 2023, alaturi de sotia sa, Camilla, regina consoarta.

Cum isi va omagia Regele Charles tatal la ceremonia de incoronare

Evenimentul va avea loc la Westminster Abbey din Londra, unde se asteapta sa fie prezenti 2.000 de invitati, un contrast puternic fata de cei 8.000 de invitati prezenti la incoronarea reginei in 1953.

Charles a implinit 74 de ani in noiembrie 2022, ceea ce il face cea mai in varsta persoana incoronata din istoria Marii Britanii.

Este de asteptat ca William, Printul de Wales, sa joace un rol important in comitetul care organizeaza incoronarea tatalui sau.

Foto: Getty Images.