William si Kate au „certuri ingrozitoare”, iar casnicia lor „nu este numai lapte si miere”, spune un expert regal

1
De Teodora Tirca
20 mart. 2023

„Viata lor e ca un roman de Jane Austen”, a mai adaugat sursa.

Relatia printului William cu Kate Middleton a fost adesea prezentata drept basmul suprem din viata reala, relateaza Marie Claire. Cei doi s-au cunoscut la universitate in 2001, iar acum, douazeci si doi de ani mai tarziu, sunt casatoriti si au trei copii frumosi: Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Au vorbit adesea despre relatia lor – de la intalnirile discrete la ceas de seara si pana la modul in care aleg sa petreaca timp de calitate impreuna.

Cu toate acestea, un autor regal sustine ca „nu totul este lapte si miere” in gospodaria regala si ca, la fel ca multe cupluri, ei vaslesc pe ape tulburi in spatele usilor inchise.

Noua carte a lui Tom Quinn, Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, spune povestea familiei regale prin interviuri cu personalul palatului si persoane din interior, pentru a determina modul in care educatia lor le-a modelat viata de adulti.

Cartea detaliaza poreclele Printului si Printesei de Wales unul pentru celalalt – Kate il numeste pe William „babe”, asa cum a fost raportat anterior, dar si glumeste pe seama faptului ca a chelit. Se presupune ca William o numeste pe Kate „Babykins” sau „Ducesa de Doolittle” – aceasta din urma fiind o tachinare blanda ce se refera la faptul ca regretata Regina Elisabeta a II-a ar fi vrut ca ducesa sa fi avut o cariera inainte de nunta lor.

Dar autorul mai sustine ca cei doi nu sunt imuni la momente de cumpana si grea incercare in relatia lor.

Quinn scrie: „Kate este cea calma. Lui William ii sare tandara destul de usor. Vedem un exemplu in acest sens in cartea lui Harry… Dar Kate este foarte linistita. Ea este cea care toarna ulei in ape tulburi si stinge conflictele”.

Femeile se simt mai in siguranta cu barbatii care cunosc aceste 10 lucruri

„Bineinteles, in privat, William si Kate, ca orice cuplu, se contrazic, se cearta, tipa unul la altul si isi spun lucruri urate, dar Kate este o impaciuitoare. La randul lui, William are grija sa nu duca lucrurile prea departe, pentru ca a crescut cu destule divorturi, scandaluri si turbulente. Uraste confruntarile”, a povestit Quinn.

In timpul unui interviu acordat pentru Fox News Digital, Quinn a detaliat afirmatiile sale despre certurile dintre William si Kate, spunand: „Cineva de la palat mi-a spus despre poreclele pe care le au unul pentru celalalt. Dar nu totul este lapte si miere. Au certuri ingrozitoare, in care arunca cu lucruri unul in celalalt. Kate ar putea parea o persoana foarte calma, si William de asemenea. Dar nu e intotdeauna valabil. Marele lor stres e ca sunt mereu inconjurati de ajutoarele de la palat. Este ca un roman de Jane Austen.”

5 jachete de primavara pe care trebuie sa le ai in garderoba

Quinn a continuat: „[Kate] a spus: <<Ca orice alt cuplu, avem zile in care nu suntem deloc pe aceeasi lungime de unda, sau zile in care nu vorbim unul cu celalalt>>”.

„Vor sa fie vazuti ca un cuplu obisnuit, care se confrunta cu stresul copiilor si al muncii de zi cu zi.”

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales