Femeile se simt mai in siguranta cu barbatii care cunosc aceste 10 lucruri

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 mart. 2023

De ce anume sunt atrase femeile la unii barbati mai mult decat la altii? Dincolo de aspectul fizic, inteligenta sau alti factori, exista ceva mult mai profund.

Femeile vor, in primul rand, sa se simta in siguranta. Sa isi poata darui inima, emotiile, gandurile si sentimentele cele mai intime. O femeie va dori un barbat in fata caruia sa nu se poata dezbraca doar fizic, ci si emotional, sa fie vulnerabila.

Asa se formeaza dragostea adevarata, conexiunea adevarata, intimitatea adevarata. Asa se formeaza o legatura atat de bine stransa, incat nimic nu poate sa o rupa.

Totusi, majoritatea barbatilor se concentreaza pe lucrurile precum sex, atractie, materialism, aspect. Desi sunt importante si ele, este nevoie de mai multa profunzime si maturitate emotionala.

Femeile au nevoie de aceste lucruri pentru a se simti in siguranta

Ce sa faca barbatii ca sa le ofere femeilor acest sentiment de siguranta, pentru a avea incredere in ei si in relatia lor.

Iubire, pasiune sau obsesie. Cum stii cand chiar vrei sa fii intr-o relatie sau esti doar indragostita de imaginea unui barbat

1. Femeile au nevoie de spatiu

Un barbat matur va intelege ca relatia nu inseamna sa stea non stop impreuna, ci ca perioada de timp petrecuta in doi sa fie de calitate. Orice femeie are propria rutina, are prieteni si un program, iar toate existau inainte sa-si cunoasca printul pe cal alb. Pentru a fi un print adevarat, un barbat va respecta toate aceste lucruri si nu va incerca sa o controleze.

2. O femeie apreciaza barbatii care lasa gesturile sa vorbeasca de la sine

Ce este mai seducator decat un barbat care nu se „vinde”, laudandu-se cu cine este sau ce poate face, ci care lasa viata sa vorbeasca in locul sau?

3. Se va intalni cu „baiatul rau”, dar se va casatori cu un gentleman

Motivul pentru care femeile sunt atrase de „baietii rai” in unele etape ale vietii este ca barbatii de acest gen sunt incitanti, imprevizibili, increzatori si aventurosi. Cu toate acestea, atunci cand o femeie devine pregatita sa gaseasca o relatie serioasa si stabila, ea trece peste faza in care cauta doar aventuri si intelege calitatile care sunt cu adevarat valoroase intr-un partener de viata.

Cei trei factori care determina daca un barbat este pregatit sa te ceara in casatorie

4. Lucrurile mici conteaza mai mult

Comediile romantice ne arata ca femeile sunt impresionate de gesturi grandioase, dar in viata reala nu este chiar asa. Ele asteapta, mai degraba, mici declaratii de iubire si mici dovezi ca ei sunt atenti la nevoile si dorintele lor.

5. Femeile vor sa fie ascultate

Una dintre greselile frecvente care duc la despartiri este lipsa comunicarii. Barbatii care au ajuns la un anumit nivel de maturitate stiu cat de important este sa-ti asculti partenera.

6. Conexiunea emotionala duce la conexiune fizica, nu invers

Barbatii sunt mult mai inclinati spre a forma legaturi fizice. Este ceva normal si este in natura lor. Dar, atunci cand un barbat intelege ca o femeie este mai mult de atat, va reusi sa o cucereasca. Intai inima, apoi trupul, iar legatura lor va fi indestructibila.

7. Nu va puteti repara reciproc

O femeie adevarata nu va cauta un barbat „salvator”, care sa vrea sa-i schimbe viata. Un cuplu stabil nu se formeaza atunci cand cei doi parteneri cauta sa se schimbe, ci atunci cand ei se inteleg si se accepta asa cum sunt.

8. Femeile isi doresc stabilitate

Nu, nu este vorba despre aspecte financiare. Este important ca un barbat care vrea sa cucereasca o femeie sa aiba un loc de munca si perspective de viitor, dar acestea nu sunt cele mai importante lucruri pentru ea. O femeie are nevoie de stabilitate emotionala, nu vrea alaturi un barbat care s-ar putea razgandi in orice moment in ceea ce priveste relatia lor. De asemenea, ea vrea sa stie ca se poate baza pe el chiar si atunci cand se vor intampla, inevitabil, tot felul de greutati in viata.

Ce am inteles eu din relatiile mele cu barbatii

9. Femeile nu citesc ganduri

Barbatii sunt mai putini vocali, asta este clar. Cu anumite exceptii, ei prefera sa-si tina gandurile pentru ei. Insa, pentru femei este importanta comunicarea. Si asta pe buna dreptate, pentru ca discutiile sunt esentiale pentru bunastarea relatiei. Femeile nu vor sa ghiceasca ce are barbatul in minte, ci sa comunice adsesea despre intentiile si dorintele lor.

10. Vor doar sa fie iubite si apreciate pentru ceea ce sunt

Un barbat care cunoaste si intelege acest lucru va cuceri inima femeii pe care o doreste. Ea vrea doar sa fie vazuta si inteleasa si doar un barbat adevarat va reusi sa faca acest lucru.

Foto: depositphotos.com