Cei trei factori care determina daca un barbat este pregatit sa te ceara in casatorie

1

Barbatii sunt rationali si vor ingenunchia cu inelul de logodna doar cand sunt 100% pregatiti.

Cand vrea un barbat sa devina sot? Este vorba despre argumente mai degraba logice, pe anumite criterii doar de el stiute!

Dar cum stii exact cand barbatul de langa tine este pregatit sa devina sot? Exista 3 indicii care te pot ajuta sa-ti dai seama daca va face gestul cel mare in curand! Evident, comunicarea este esentiala pentru ca relatia voastra sa ajunga la urmatorul nivel, asa ca ar fi bine sa clarificati impreuna daca acestia sunt factorii importanti pentru el!

Cei trei factori care determina daca un barbat este pregatit sa te ceara in casatorie, potrivit unui consilier in relatii:

6 adevaruri despre barbati pe care le-am invatat dupa ce am pus capat logodnei mele. Poveste adevarata

1. Sincronizarea

Barbatii chibzuiti isi bazeaza deciziile pe fapte, nu pe sentimente. Ei au nevoie sa stie ca obiectivele lor sunt pe drumul cel bun. Barbatii au nevoie de realizari si nu pot dormi noaptea daca nu stiu incotro se indreapta.

Asadar, un barbat va lua decizia de a se casatori atunci cand lucrurile in viata lui sunt asezate. Daca totul este in regula pe partea de cariera si pe zona finantelor, vrea sa treaca la nivelul urmator. Un barbat vrea sa devina sot cand nu mai este speriat de ideea unei decizii pe viata. De asemenea, isi va cere iubita in casatorie cand stie ca va pune nevoile familiei mai presus de nevoile sale personale.

Top 3 cei mai buni soti ai zodiacului. Mare atentie ce barbat alegi sa-ti fie partener de viata!

2. Increderea

Barbatii maturi isi pun adesea aceasta intrebare simpla atunci cand intalnesc o posibila iubita: „Cum pot sa-i fac viata mai buna decat este acum?”. Acesti barbati nu se vor casatori pana cand nu vor fi in pozitia de a face o diferenta reala in viata cuiva. Ei trebuie sa fie capabili sa faca viata mai buna persoanei de langa ei.

De asemenea, ca un barbat sa devina sot e nevoie de multa, multa incredere. Atat incredere in tine si in relatia voastra, pentru ca vrea sa se asigure ca veti duce o viata buna, lipsita de certuri si probleme, cat si incredere in el.

Referitor la punctul de mai sus, sincronizarea vietii profesionale cu cea personale e esentiala pentru un barbat. El are nevoie de confirmari ca va fi un sprijin pentru viitoarea sa familie si nu va avea incredere in sine pana cand nu reuseste sa aiba resursele necesare de a sustine casa!

Aceasta trasatura a unui barbat face ca o femeie sa-si piarda imediat interesul, potrivit unui specialist

3. Responsabilitatea

Sau maturizarea. Sa nu te gandesti ca barbatii nu stiu cat sunt de imaturi. Oho, stiu, cu siguranta! Si, de multe ori, le place acest statut al lor. Asadar, un barbat va fi pregatit sa se aseze la casa lui in momentul in care va decide ca s-a bucurat destul de viata imatura. Atunci cand el (si doar el) hotaraste ca vrea sa fie responsabil, iar femeia care ii e alaturi merita aceasta schimbare, o va cere in casatorie.

Un barbat nu va face niciodata (sau cu doar cateva exceptii) ceva pentru care nu este total pregatit. Fire rationala prin definitie, barbatul va cantari bine orice decizie ii schimba radical viata. Deci nu te gandi ca cererea in casatorie a venit sub un impuls de moment, ci este un cumul de factori si o analiza amanuntita a viitorului vostru!

Foto: depositphotos.com