5 moduri in care o femeie NU isi doreste sa fie ceruta in casatorie

1
De Alice Papuc
24 feb. 2024

Cererea in casatorie reprezinta un moment deosebit de important, astfel ca exista cateva detalii care fac diferenta.

Suntem in luna iubirii, astfel ca cererile in casatorie sunt mai populare ca niciodata. Barbatii sunt indemnati la diverse lucruri pe care ar trebui sa le faca, insa niciodata nu li se spune ceea ce NU ar trebui sa faca. Discutia despre cererea in casatorie si despre lucrurile care nu iti plac poate fi usor dificila, astfel ca ii poti trimite partenerului tau acest articol, pentru a-i da cateva sfaturi utile.

Iata ce nu isi doresc femeile atunci cand are loc cererea in casatorie!

 

Exista femei care NU isi doresc sa fie cerute intr-un loc public

Exista femei timide, care nu isi doresc sa se bucure de atentia publicului. Aceste femei apreciaza mult mai mult o cerere in casatorie privata, intr-un cadru romantic si intim, de care sa va bucurati amandoi. In cazul in care o ceri intr-un restaurant cochet sau intr-un loc turistic plin de lume, oricat de mult te-ar iubi, se poate sa se panicheze. Astfel, ai grija sa iti cantaresti cat mai bine alegerile.

In acelasi stil, exista si femei care nu isi doresc ca parintii lor sa fie prezenti

Da, exista si femei care nu sunt apropiate de parintii lor. Sau, pur si simplu, aceste femei viseaza la un moment mult mai intim si mai discret. Desi implicarea parintilor poate fi o parte frumoasa a logodnei, aceste aspecte trebuie discutate de parteneri in prealabil.

Cererea in casatorie nu ar trebui sa aiba loc intr-o perioada extrem de stresanta

Exista situatii in viata in care te simti pusa la pamant. Desi partenerul poate crede ca o cerere in casatorie ar putea aduce un strop de bucurie, exista si riscul ca momentul sa nu fie trait cu aceeasi intensitate, tocmai pentru ca perioada respectiva este mult prea tensionata sau stresanta.

In general, este recomandat ca cererea in casatorie sa fie asociata cu un moment de liniste, bucurie si relaxare. Bineinteles, totul difera de la cuplu la cuplu.

Este de preferat ca cererea in casatorie sa nu fie asociata cu alte sarbatori

In general, femeile adora ca cererea in casatorie sa reprezinte o zi speciala, nu sa coincida cu momente precum Craciunul, Anul Nou, ziua ei sau Valentine’s Day. Astfel, veti putea sarbatori in fiecare an momentul vostru de bucurie, iar planurile nu va vor fi date peste cap de alte obligatii, precum Craciunul cu familia.

5 subiecte mai putin obisnuite despre care trebuie sa discuti cu partenerul inainte de casatorie

Fara cereri in casatorie in timpul altor nunti

Cererea in casatorie nu trebuie facuta in cadrul unei alte nunti, mai ales fara acordul mirilor. Este vorba despre ziua lor speciala, o zi la care au muncit si in care au investit timp, bani si sentimente. Astfel, este recomandat ca alte cupluri sa nu “fure” acele momente de bucurie.

Foto: freepik.com