Aceasta trasatura a unui barbat face ca o femeie sa-si piarda imediat interesul, potrivit unui specialist

1
De Georgiana Dorobantu
16 nov. 2022

Un expert in relatii si dating coach a dezvaluit ca o anumita trasatura intalnita in cazul barbatilor „respinge instant femeile”.

Specialista australiana Louanne Ward spune ca femeile nu vor sa se intalneasca cu un barbat care face intotdeauna „pe victima”. Ea ii incurajeaza pe cei care isi cauta jumatatea sa comunice eficient si sa fie „vulnerabili” unul cu celalalt.

„Este o diferenta foarte mare intre a fi vulnerabil, impartasind ceva din inima, si a face pe victima”, a declarat Ward intr-un video publicat pe Instagram.

Termenul „a face pe victima” este folosit atunci cand cineva se descrie pe sine ca fiind inocent si nedreptatit intr-o situatie, in loc sa-si asume responsabilitatea.

20 de limite emotionale pe care o femeie trebuie sa le stabileasca intr-o relatie sanatoasa

„Respinge orice femeie, la nivel subconstient. O femeie are nevoie de un protector, de un barbat pe care se poate baza. Atunci cand faci pe victima ii comunici ca nu esti suficient de puternic pentru a fi acel barbat de care ea are nevoie”, a adaugat specialista.

La primele intalniri sau atunci cand incepe sa cunoasca pe cineva, Louanne spune ca o femeie se va simti instant indepartata de un barbat care nu se deschide si nu exprima ceea ce simte.

„Nu trebuie sa auda iar si iar de toate traumele si durerile tale din trecut. Ceea ce trebuie sa stie este cine esti cu adevarat. Fii suficient de deschis incat sa poti fi vulnerabil si sa-ti exprimi sentimentele. Nu este deloc atragator daca faci pe victima”, adauga specialista.

Ward mai spune ca barbatii nu ar trebui sa considere ca femeile sunt „terapeutii” lor, care vor sa-i „repare”.

In timp ce persoanele care fac pe victimele se plang de problemele si traumele din trecut, vulnerabilitatea apare atunci cand cineva impartaseste ceea ce simte legat de acele circumstante din trecut.

Iar cea mai buna modalitate de a cunoaste pe cineva este sa eviti discutiile platonice si sa iti impartasesti experientele.

Cele patru cuvinte care fac un barbat sa se indragosteasca instant. Ce sa ii spui ca sa-l faci al tau pe vecie

Informatia publicata de expert vine dupa ce sute de persoane singure, in cautarea unui partener, au scris intr-o postare pe Facebook care sunt acele detalii pe care le considera respingatoare de la primele intalniri.

Printre raspunsuri s-au numarat problemele de igiena, unghiile murdare sau mancatul zgomotos, despre care femeile singure au spus ca sunt absolut respingatoare la un barbat.

Alte detalii au inclus furia la volan, lipsa de respect la adresa chelnerilor, precum si egoismul.

Barbatii singuri care au adaugat comentarii au descris aproximativ aceleasi comportamente sau probleme descrise de femei. Altii au adaugat si „selfie-urile cu buze tuguiate, fillerele in buze, machiajul excesiv si bronzul artificial oranj.”

Foto: depositphotos.com