Cele patru cuvinte care fac un barbat sa se indragosteasca instant. Ce sa ii spui ca sa-l faci al tau pe vecie

1
De Cristiana Astefanoaiei
11 nov. 2022

Femeile si barbatii vin din lumi diferite. Si, in vreme ce pe tine te cuceresc anumite declaratii, pentru partenerul tau s-ar putea sa fie de ajuns doar patru cuvinte simple…

Indragostit sau doar dornic de aventura? E usor sa-l atragi in viata ta, folosind puterea vorbelor bine alese! Uneori, sa iti declari dragostea poate fi mai greu decat te-ai astepta. Insa o femeie stie mereu ce cuvinte sa aleaga, potrivite partenerului sau.

Exista, totusi, o expresie, care contine doar 4 cuvinte, care il fac sa fie topit dupa tine.

Atentie, foloseste-le doar daca esti sigura ca iti este sortit, caci va fi al tau pe vecie!

Care sunt cuvintele care il fac sa se indragosteasca

Sa fie oare  „Te iubesc”,  „te doresc”,  „sunt a ta”? Nu.

Psihologia din spatele tipurilor de manipulare intr-o relatie

„Am incredere in tine”. Acestea sunt. Da, atat de simplu. Doar patru cuvinte il pot face sa fie al tau pe vecie.

Explicatia?

Sa-i spui unui barbat ca ai incredere in el este fraza emotionanta care il poate face sa se indragosteasca de tine.

Poate ca stiati deja acest lucru. Dar s-ar putea sa nu stii de ce aceasta fraza este atat de puternica.

Cand ii spui unui barbat ca ai incredere in el, ceea ce spui de fapt este „te validez”. El intelege prin acest lucru respect si admiratie. Sa nu uitam ca un barbat va face orice pentru a-i castiga nu doar inima, ci si mintea partenerei.

Cand spui „am incredere in tine”, iei presiunea de pe barbatul cu care te intalnesti. Nu va mai simti nevoia sa fie mereu la inaltime, ca sa dezamageasca. Nu va simti ca astepti in permanenta ceva de la el.

11 lucruri marunte pe care un barbat le face doar atunci cand iubeste cu adevarat

Si se va relaxa. Va fi el. Va fi vulnerabil si isi va lasa inima deschisa. Sa se indragosteasca de tine si sa te iubeasca infinit.

Cum ii arati partenerului ca ai incredere in el

Ca sa se indragosteasca, nu e nevoie doar sa ii declari increderea, ci trebuie sa i-o si arati. Barbatul de langa tine este, probabil, rational si pragmatic, asteptandu-se la concret. Femeile sunt cele pentru care cuvintele cantaresc mult, pentru barbati totusi… faptele conteaza.

Nu ii cauta prin telefon si nici tu nu-ti tine telefonul ascuns de el. Nu il subestima si nu ii zice „nu ai intelege tu” intr-o problema de „fete” sau ceva legata de serviciul tau. Fii cat de transparenta e nevoie. Pana la urma, daca l-ai ales, iti face placere sa ii auzi parerea, nu?

Lasa-l sa faca planuri. De exemplu, daca iesiti la cina in oras, lasa-l pe el sa aleaga restaurantul. Daca mergeti la film, permite-i sa aleaga el ce vedeti. Pentru a fi corecta, vei dori intotdeauna sa adaugi replica: „Alege ceva ce ne va placea amandurora”. Totusi, daca il lasi sa ia acest tip de decizii, ii vei arata ca ai incredere in judecata lui.

Zodiile care spun „te iubesc” primele intr-o relatie. Nu se tem sa-si arate sentimentele

Sa-i ceri sfatul iubitului tau este o alta modalitate excelenta de a-i arata ca ai incredere in el si in judecata lui. Spune-i despre situatia ta si apoi intreaba-l: „Ce crezi ca ar trebui sa fac?”. Pregateste-te sa fii deschisa la sfatul lui si, eventual, sa-l aplici. Daca ai decis deja cum vei rezolva lucrurile indiferent de ceea ce spune el, vei face mai mult rau decat bine. Daca ii ceri sfatul si urmezi ceea ce iti spune, ii vei arata ca ai incredere in intuitia lui.

Foto: unsplash.com