11 lucruri marunte pe care un barbat le face doar atunci cand iubeste cu adevarat

1
De Cristina Tudor
3 nov. 2022

Vrei sa stii daca te iubeste cu adevarat? Atunci acorda atentie acestor semne.

Un barbat care iubeste nu se teme sa arate prin actiuni clare. Degeaba iti spune „Te iubesc” daca sunt doar vorbe goale. Intotdeauna faptele trebuie sa insoteasca vorbele. Cuvintele aduc fericire pe moment, insa faptele sunt cele care demonstreaza adevarata intentie.

Vrei sa stii daca te iubeste cu adevarat? Atunci acorda atentie acestor semne.

1. Iti trimite mesaje pe parcursul zilei. Chiar daca nu sunteti impreuna, stii ca el este cu tine in ganduri deoarece iti trimite mesaje dragute – iar acesta este un semn ca se gandeste la tine.

2. Renunta la masti. In fata ta da jos toate mastile pe care le poarta in societate si alege sa fie vulnerabil – pentru ca stie ca tu nu il vei rani niciodata. Si, mai mult decat atat, vrea sa il vezi asa cum este el de fapt: un suflet in cautarea fericirii.

3. Este cel mai mare fan al tau. Indiferent de situatie, el te sustine neconditionat. Este acolo pentru tine si asa va fi intotdeauna. Te ridica de la pamant si te scutura pentru a iti reveni si a merge mai departe. Iar… cand castigi o batalie este cel mai fericit.

4. Face lucrurile care conteaza pentru tine. Iti cunoaste limbajul iubirii si face ce este important pentru tine astfel incat sa te simti iubita.

5. Te imbratiseaza si te saruta in timpul noptii. Ce poate fi mai frumos decat o imbratisare puternica si un sarut pe frunte in miez de noapte? Gandeste-te ca o face inconstient – atat de mult iti iubeste sufletul.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com