Cele 5 trasaturi ale unui partener evoluat

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2022

Cu totii avem o forta puternica, electrica si magnetica in interiorul nostru care ne face sa exercitam o forta de atractie fata de ceilalti.

Te-ai intrebat vreodata cum este posibil sa intri intr-o camera si sa fii imediat atrasa de cineva pe care nici macar nu-l cunosti? Ca impinsi de un camp magnetic, va apropiati unul de celalat pana cand va pierdeti intr-o conversatie plina de subintelesuri.

Cu totii avem o forta puternica, electrica si magnetica in interiorul nostru care ne face sa exercitam o forta de atractie fata de ceilalti. Intre indragostiti, aceasta energie magnetica este amplificata. Atunci cand invatam sa o acceptam si sa o imbratisam, o putem folosi pentru evolua prin actul sacru al sexului.

Un partener evoluat este constient de acest lucru si va folosi aceasta energie magnetica pentru a duce experienta voastra initima la inaltimi pe care nu le-ai crezut niciodata posibile. Stie ce iti place si ce nu, care iti sunt punctele sensibile, fara sa ii spui. Iti poti da seama daca ai intalnit un astfel de barbat inainte de a ajunge in dormitor. Iata cateva semne:

1. Traieste in momentul prezent

Un partener evoluat intelege ca sexul poate fi o experienta meditativa. Mintea sa nu rataceste. El nu se gandeste la altceva in afara de ceea ce se simte in acel moment.

2. Sexul nu este doar despre sex

Un partener evoluat stie ca nu exista un scop final atunci cand vine vorba de sex si ca nu exista nicio graba. Sexul nu este despre orgasm, ci despre experienta. Despre intarirea legaturii emotionale, psihologice si spirituale.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com