8 secrete pe care un barbat si o femeie trebuie sa le cunoasca unul despre celalalt

1
De Cristina Tudor
6 apr. 2024

Ce nu stiu barbatul si femeia unul despre celalalt? Fiecare om are secretele lui, insa exista detalii care trebuie lasate sa iasa la iveala pentru a avea o viata cat se poate de lipsita de probleme si neintelegeri.

Uneori tindem sa fim mult prea misteriosi sau sa ascundem lucruri care ne pun intr-o lumina proasta, doar ca sa iesim „invingatori” in fata partenerului, dar oare chiar iesim invingatori? Nu ar fi mai bine ca el/ea sa stie totul despre noi?

Exista anumite informatii pe care, daca le-am sti inainte de a intra intr-o relatie stabila, ne-ar fi mai usor sa facem fata problemelor. Dar, cum niciun om nu vine cu un manual de instructiuni, ne e mai greu sa ajungem la intelegere daca nu exista cooperare. In principal, pentru a cladi o relatie stabila, avem nevoie de sinceritate. Odata „pusa pe masa”, onestitatea poate fi baza perfecta a unei relatii de durata.

Oare ce ar trebui sa stie femeile despre barbati si viceversa, inainte de a intra intr-o relatie? Haideti sa vedem!

1. Ambii parteneri au nevoie de atentie.

Atat barbatul, cat si femeia cauta sa fie in centrul atentiei atunci cand intra intr-o noua relatie. Majoritatea nemultumirilor apar astfel din cauza faptului ca una din parti nu primeste suficienta atentie.

Chiar daca tindem sa credem ca despartirile se intampla din cauza unor probleme precum caracterul diferit al partenerilor, obiceiurilor proaste sau infidelitatii, de multe ori gresim. De obicei, daca exista incredere, iar partenerii isi acorda suficienta atentie, orice alta problema poate sa fie diminuata, iar despartirea poate fi evitata. Dar cand unul dintre parteneri nu-i mai acorda atentie celuilalt, atunci incepe lupta, in care exista loc doar pentru sentimente negative.

2. Fie ca realizeaza sau nu, intre ei s-a stabilit o conexiune energetica.

Atunci cand o relatie se destrama, conexiunea dintre cele doua persoane ramane, provocand suferinta si durere unui partener in timp ce celuilalt ii pompeaza energie. Atata timp cat conexiunea exista, partenerii schimba alternativ directia de miscare a energiei prin acest canal. In consecinta, unul sau altul se simte mai bine sau mai rau decat celalalt. Orice relatie este un fel de proces de schimb de energie, iar sentimentele, emotiile, trasaturile comportamentale sunt o consecinta a acestuia. Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: depositphotos.com