9 lectii cruciale pe care trebuie sa le stii in dragoste

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2023

Nu poti forta iubirea. Daca este, bucura-te de ea. Daca nu este, accepta asta si mergi mai departe.

Iata care sunt cele mai importante lectii pe care trebuie sa le stii in dragoste:

1. Dragostea adevarata nu vine cand vrei tu, ci cand sufletul tau este pregatit sa iubeasca

Asadar, in loc sa te concentrezi pe a gasi pe cineva (desi tu nu poti iubi in acest moment), indreapta-ti atentia asupra ta – ai grija de tine, dezvolta-te pe toate planurile, iubeste-te, da-ti seama cine esti si de ce ai nevoie. Si crede-ma ca iubirea te va gasi cand inima ta va fi pregatita sa iubeasca cu adevarat.

2. Daca te iubeste, atunci iti va demonstra acest lucru prin actiuni

Nu te mai pierde in cuvinte frumoase pentru ca orice persoana le poate spune, ci invata sa acorzi atentie dovezilor prin actiuni. Un barbat care te iubeste cu adevarat va avea grija de tine neconditionat si iti va demonstra clipa de clipa cat insemni pentru el.

3. O alta persoana nu te poate face fericita

Daca nu esti fericita cu viata pe care o ai atunci cand esti singura, atunci nu vei fi fericita nici cand vei fi intr-o relatie. Nu te astepta ca un partener sa vina si sa iti rezolve problemele pe care le ai cu tine si sa te faca fericita. Fericirea este o munca interioara pe care numai tu o poti accesa.

Nu este treaba partenerului sa te faca fericita si nici nu este vina lui atunci cand esti trista. Intr-o relatie sunt doua persoane si amandoua sunt responsabile sa faca tot ce le sta in putere pentru a fi fericite singure astfel incat sa fie fericite si in viata de cuplu.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com